Високопродуктивні CPU AMD EPYC™ і GPU Radeon™ Pro стануть основою нового інстансу AWS для графічних оптимізованих робочих навантажень

Процесори AMD EPYC™ 2-го покоління і графічні процесори AMD Radeon™ Pro забезпечують роботу нового інстансу Amazon EC2 G4ad з поліпшеною до 40% продуктивністю графіки

ꟷ Amazon GameLift використовує потужність процесорів AMD EPYC™ 2-го покоління для хостингу ігрових серверів ꟷ

Компанія AMD (NASDAQ: AMD) оголосила про те, що Amazon Web Services, Inc. (AWS) розширила свої пропозиції на базі AMD, представивши новий хмарний інстанс для Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2): інстанси Amazon EC2 G4ad для графічних оптимізованих робочих навантажень. Завдяки цьому новому інстансу AMD тепер підтримує вісім родин інстансів Amazon EC2 у 20 світових регіонах присутності AWS. Компанія AMD також оголосила про те, що Amazon GameLift, повністю кероване рішення для хостингу виділених ігрових серверів, відтепер надає своїм клієнтам доступ до інстансів Amazon EC2 C5a, M5a і R5a на базі процесорів AMD EPYC.

«Сьогодні ми спираємося на міцне співробітництво між AMD і AWS, яке почалося в 2017 році. Це розширення нашої співпраці є доказом того, що AMD надає своїм клієнтам постійну продуктивність і можливості, — сказав Форрест Норрод, старший віцепрезидент і генеральний директор компанії AMD , що спеціалізується на дата-центрах і вбудованих рішеннях. — Інстанси Amazon EC2 G4ad — це перші інстанси на базі відразу двох продуктів AMD: процесорів AMD EPYC і графічних процесорів Radeon Pro. На додаток до вже наявних інстансів на базі процесорів EPYC, вони демонструють, як CPU і GPU AMD забезпечують фантастичну продуктивність при оптимальному співвідношенні ціни і продуктивності для клієнтів AWS».

«Висока продуктивність процесорів AMD EPYC і графічних процесорів Radeon Pro дозволяє AWS створювати нові інстанси, орієнтовані на графіку, які допомагають нам утримувати лідерство за співвідношенням ціни і продуктивності, якого очікують наші клієнти, — сказав Девід Браун, віцепрезидент Amazon EC2, Amazon Web Services, Inc. — Ми раді продовжити це прекрасне співробітництво з AMD, дозволяючи інстансам Amazon EC2 G4ad забезпечувати найкращу за ціною продуктивність у галузі для ресурсомістких графічних додатків».

Це цікаво:   AMD випускає процесори Siena сімейства AMD EPYC четвертого покоління

Новий інстанс Amazon EC2 G4ad

Оснащений процесорами AMD EPYC 2-го покоління і AMD Radeon™ Pro V520, новий інстанс G4ad, який з’явиться у продажу наприкінці цього місяця, є першим інстансом AWS, що працює як на 7-нм CPU AMD, так і на GPU.

  • G4ad створений для підтримки ресурсомістких графічних робочих навантажень і може забезпечити клієнтам до 45% кращу за ціною продуктивність и до 40% кращу графічну продуктивність для критично важливих додатків для робочих станцій і ігрових рушіїв порівняно з наявними інстансами Amazon EC2 G4dn на базі GPU.
  • Засновані на архітектурі AMD RDNA, графічні процесори AMD Radeon™ Pro V520 забезпечують високу швидкість відгуку в хмарі для найвимогливіших робочих навантажень і надійність корпоративного рівня.
  • На додаток до інстансів також надається AMD Radeon™ Pro Software for Enterprise без додаткової плати, пропонуючи підтримку для професіоналів, що працюють із додатками для робочих станцій, і новітні графічні API, такі як DirectX®, OpenGL® і Vulkan®, пропонуючи професійний рівень рендерингу графіки для віртуальних робочих станцій.

Детальніше про співпрацю AMD і AWS ви можете дізнатися в цьому відеоінтерв’ю з генеральною директоркою AMD Лізою Су і віцепрезидентом AWS з Amazon EC2 Девідом Брауном, яке відбулося 2 грудня о 22:30 за київським часом у рамках сесій AWS Virtual re: Invent.

Amazon GameLift

Amazon GameLift надає своїм клієнтам доступ до хостингу відеоігор на базі інстансів Amazon EC2 C5a, M5a і R5a на базі AMD EPYC, щоб забезпечити відмінні цінові та продуктивні можливості для своїх клієнтів, що займаються хостингом відеоігор.

За допомогою процесорів AMD EPYC розробники можуть використовувати Amazon GameLift для розгортання, експлуатації та масштабування виділених високопродуктивних серверів для багатокористувацьких ігор за до 10% нижчою ціною порівняно з аналогічними інстансами конкурентів. Докладніше про сервіс Amazon GameLift, що підтримує інстанси на базі процесорів AMD EPYC, можна прочитати тут

Це цікаво:   Schneider Electric співпрацює з NVIDIA у проєктуванні Штучного інтелекту для Центрів обробки даних

Додаткова інформація


Новини IT » Hardware » Високопродуктивні CPU AMD EPYC™ і GPU Radeon™ Pro стануть основою нового інстансу AWS для графічних оптимізованих робочих навантажень

Опубліковано


Останні новини IT: