Процесори AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO обрані для наступного покоління хмарної ігрової платформи NVIDIA GeForce NOW

Процесори AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO обрані для наступного покоління хмарної ігрової платформи NVIDIA GeForce NOW

Компанія AMD (NASDAQ: AMD) оголосила, що процесори Ryzen™ Threadripper™ PRO стануть основою для нового тарифного плану RTX 3080 на платформі GeForce NOW від NVIDIA. Завдяки процесорам AMD Ryzen Threadripper PRO новий тарифний план RTX 3080 в GeForce NOW надає гравцям хмарний ігровий досвід нового покоління.

Суперкомп’ютери NVIDIA GeForce SuperPod використовують найкращу продуктивність класу AMD Ryzen Threadripper PRO. У процесорів безпрецедентна кількість ядер і висока тактова частота для підтримки більш ніж 39 петафлопсів графічної продуктивності. Кожен процесор також має 128 ліній PCIe® Gen 4, найліпші в галузі можливості підключення і неперевершену пропускну здатність пам’яті для забезпечення передплатників GeForce NOW RTX 3080 технологіями, необхідними для плавної та надійної роботи.

«Лінійку Ryzen Threadripper PRO було розроблено, щоб запропонувати користувачам неймовірну продуктивність і неперевершену пропускну здатність. Вона встановлює галузевий стандарт для екстремальної обчислювальної продуктивності в різних сферах застосування, включно з простором хмарних ігор, що швидко зростає, — повідомив Кріс Кілберн, корпоративний віцепрезидент і генеральний менеджер підрозділу клієнтських компонентів AMD. — Працюючи з NVIDIA, ми переконалися, що широкий набір функцій Ryzen Threadripper PRO є ідеальною платформою для хмарних ігор нового покоління».

«GeForce NOW SuperPOD і GeForce NOW RTX 3080 — це кульмінація більш ніж десятирічних досягнень у сфері хмарних ігор, яка вперше дозволить грати в хмарні гри з низькою затримкою при 1440p і 120 кадрах в секунду, — каже Філ Ейслер, віцепрезидент і директор GeForce NOW в NVIDIA. — Процесори AMD Ryzen Threadripper PRO забезпечують найкращу продуктивність CPU, пам’яті та введення-виведення для ігрових навантажень цього покоління, допомагаючи забезпечити величезний стрибок у продуктивності для геймерів».

Користувачі GeForce NOW з тарифами Founders і Priority мають ранній доступ до попереднього замовлення GeForce NOW RTX 3080, починаючи відсьогодні. Дізнайтеся більше про доступність і вартість тут.

Це цікаво:   Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

Додаткові ресурси

Про компанію AMD

Протягом більш ніж 50 років компанія AMD є рушійною силою інновацій в галузі високопродуктивних обчислень, графічних технологій і візуалізації — основних елементів у геймінгу, імерсивних платформах і дата-центрах. Сотні мільйонів користувачів, компанії зі списку Fortune 500, а також провідні науково-дослідні центри щодня покладаються на технології AMD в житті, роботі та відпочинку. Співробітники AMD у всьому світі зосереджені на створенні чудових продуктів, які розширюють межі можливого. Для отримання додаткової інформації про те, як AMD дає можливість вирішувати завдання сьогодні й надихає звершення завтрашнього дня, відвідайте сайт AMD (NASDAQ: AMD), а також блог, сторінки в Facebook і Twitter.


Новини IT » Hardware » Процесори AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO обрані для наступного покоління хмарної ігрової платформи NVIDIA GeForce NOW

Опубліковано


Останні новини IT: