INTERTOOL STORM: нова акумуляторна лінійка

INTERTOOL STORM: нова акумуляторна лінійка

Кожен з нас хоча б раз у житті стикався з необхідністю акумуляторного шуруповерта або болгарки – коли працювати треба на вулиці або в приміщенні без доступу до електромережі. При спробах використовувати мережевий інструмент завжди потрібен подовжувач, при чому нерідко з якимось безрозмірним метражем… Це розтягує час роботи, що викликає дискомфорт. Саме для таких ситуацій існує акумуляторний інструмент. Максимальна мобільність, електробезпека, зручність у використанні – будь-який майстер не відмовиться від цих переваг. Тому акумуляторний інструмент широко застосовується як в побуті, так і в професійній сфері.

Для розширення лінійки STORM таким мобільним актуальним інструментом, ТМ INTERTOOL випустила свою акумуляторну лінійку. Цей напівпрофесійний інструмент з розширеною гарантією ідеально впишеться в домашні майстерні, буде корисний при будівництві і ремонті.

Вдале співвідношення “ціна/якість” виділяє торгівельну марку INTERTOOL з багатьох інших інструментальних компаній. В каталозі intertool.ua понад 4000 товарів, а це найширший вибір серед інших українських компаній. Серед постійних клієнтів INTERTOOL: слюсарі, автомеханіки, дизайнери, будівельники, дизайнери, садівники, туристи і все, хто покращують простір навколо себе. За 22 роки свого існування компанія подбала, щоб на цьому сайті ви змогли знайти все, що може знадобиться в самих різних побутових питаннях – від компресора до викрутки.

З регалій ТМ INTERTOOL – нагорода “Вибір споживача”, а також “Українська народна премія”, присуджена групам товарів за підсумками незалежного голосування. У минулому році INTERTOOL відзначена 8 номінаціями даної премії, а в цьому перемога була здобута у 25 номіняцях. Це підтверджує, що якість та популярність інструменту INTERTOOL зростає з кожним роком.

Це цікаво:   AMD випускає процесори Siena сімейства AMD EPYC четвертого покоління

Новини IT » Hardware » INTERTOOL STORM: нова акумуляторна лінійка

Опубліковано


Останні новини IT: