Transcend представляє широку лінійку продуктів, що оснащені роз’ємом Type-C

Transcend представляє широку лінійку продуктів, що оснащені роз’ємом Type-C

Компанія Transcend Information Inc., світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, пропонує широкий спектр продуктів, оснащених роз’ємом Type-C, у тому числі зовнішні жорсткі диски, портативні твердотільні накопичувачі, флеш-накопичувачі, кард-рідери та хаби. Ці пристрої забезпечують можливість швидкої та легкої передачі великих обсягів даних між настільними ПК, ноутбуками, комп’ютерами Mac®, ігровими консолями, що оснащені роз’ємами USB Type-C та/або Type-A, а також мобільними пристроями з підтримкою OTG-технології.

Зовнішні жорсткі диски: StoreJet 25M3C та StoreJet 25C3S

Жорсткі диски Transcend StoreJet 25M3C мають порт Type-C і підтримують інтерфейс USB 3.1 Gen 1, а також мають триступеневий захист від ударів, що відповідає вимогам військового стандарту США для захисту від падіння. Стильний та компактний Transcend StoreJet 25C3S виконаний в алюмінієвому корпусі та оснащений роз’ємом Type-C, а в комплект його поставки входять як кабель USB Type-C, так і кабель-перехідник USB Type-C на Type-A, що дозволяє підключати цю модель до настільних та портативних комп’ютерів з роз’ємами USB Type-C та Type-A.

Накопичувач StoreJet 25M3C представлений версіями об’ємом 2 і 4 ТБ, тоді як StoreJet 25C3S поставляється у варіантах ємністю 1 і 2 ТБ.

Портативні твердотільні накопичувачі: лінійка ESD

Портативні твердотільні накопичувачі Transcend здатні задовольнити вимоги найширшого кола користувачів і поставляються в різних варіантах, що відрізняються швидкістю передачі даних, типом корпусу і функціональністю. У лінійку портативних твердотільних накопичувачів з інтерфейсом Type-C увійшла модель ESD370C, поміщена в елегантний силіконовий корпус темно-синього кольору, який забезпечує захист та міцність цього пристрою. Ця модель дозволяє передавати дані із вражаючою швидкістю, що досягає 1050 МБ/с. Моделі ESD250C та ESD240C поставляються в легких металевих корпусах і відрізняються не тільки високою стійкістю до ударів, але і високою швидкістю передачі даних (до 520 МБ/с). Маючи розміри кредитної картки, компактна модель ESD270C легко вміщується в гаманці, дозволяючи копіювати дані зі швидкістю до 520 МБ/с. У комплект поставки всіх згаданих моделей входять кабель USB Type-C та кабель-перехідник USB Type-C на Type-A, що дозволяє підключати ці накопичувачі до настільних та портативних комп’ютерів, оснащених роз’ємами USB Type-C та Type-A, а також до мобільних пристроїв з підтримкою технології OTG та ігрових приставок.

Це цікаво:   Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

Портативні накопичувачі Transcend ESD270C та ESD370C поставляються у варіантах ємністю 250, 500 ГБ та 1 ТБ, пристрій ESD250C має ємність 960 ГБ, тоді як модель ESD240C представлена об’ємом 120, 240 та 480 ГБ.

Флеш-накопичувачі: JetFlash 790С, JetFlash 890 та JetFlash 930С

Флеш-накопичувач Transcend JetFlash 790C не має захисного ковпачка, але, при цьому, оснащений роз’ємом USB Type-C, що висувається. А флеш-накопичувачі JetFlash 890 та JetFlash 930С оснащені двома типами роз’ємів: USB Type-C та звичайним USB Type-A. Це дозволяє легко копіювати файли між сучасними пристроями, що мають порти USB Type-C, і настільними, а також портативними, комп’ютерами зі стандартним інтерфейсом USB. А завдяки застосуванню флеш-пам’яті 3D NAND та інтерфейсу USB 3.2 Gen 1 флеш-накопичувач Transcend JetFlash 930C забезпечує швидкість передачі даних до 420 МБ/с при читанні та 400 МБ/с при записі.

Флеш-накопичувач Transcend 790С представлений у варіантах ємністю 64, 128 і 256 ГБ, накопичувач JetFlash 890 має ємність 32, 64 та 128 ГБ, а накопичувач JetFlash 930С – 128, 256 і 512 ГБ.

Кард-рідери: RDE2, RDC8 та RDC3 з підтримкою технології OTG

Кард-рідер Transcend RDE2 створений для роботи з картами пам’яті CFexpress Type B та оснащений інтерфейсом USB 3.2 Gen 2×2, що дозволить професійним фотографам та кінематографістам передавати дані зі швидкістю до 20 Гбіт/с. Трислотовий кард-рідер Transcend RDC8 може працювати з широким спектром карток пам’яті, включаючи SD, microSD і CompactFlash. Завдяки своєму інтерфейсу USB 3.1 Gen 1, RDC8 стане ідеальним вибором для швидкого та ефективного копіювання даних з карток пам’яті на настільний або портативний комп’ютер, оснащений портом типу USB Type-C. Кард-рідер Transcend RDC3 з підтримкою технології OTG був спеціально створений для використання з Android-смартфонами, планшетами, новими ноутбуками, MacBook та пристроями iPad Pro, оснащеними роз’ємами Type-C. Кард-рідер Transcend RDC3 має два слоти для встановлення карт пам’яті SD та microSD та завдяки інтерфейсу USB 3.2 Gen 1 демонструє високу швидкість передачі даних.

Це цікаво:   Останнє оновлення AMD Software: Adrenalin Edition підвищує продуктивність гри Starfield

Хаби: HUB5C та HUB2C

Завдяки наявності двох портів Type-C для реалізації швидкої зарядки та передачі даних, а також двох портів типу Type-A та слотів для встановлення карт SD та microSD, хаб 6-в-1 Transcend HUB5C дозволяє з легкістю розширити функціональність смартфонів, планшетів, ноутбуків, MacBook або iPad Pro, оснащених роз’ємом USB Type-C. Transcend HUB5C оснащений інтерфейсом USB 3.1 Gen 2, який дозволяє передавати дані зі швидкістю до 10 Гбіт/с в обидві сторони. Хаб Transcend HUB2C з інтерфейсом USB 3.1 Gen 1 перетворює єдиний порт Type-C у чотири вільні роз’єми Type-A, моментально збільшуючи максимальну допустиму кількість підключених периферійних пристроїв.


Новини IT » Hardware » Transcend представляє широку лінійку продуктів, що оснащені роз’ємом Type-C

Опубліковано


Останні новини IT: