Transcend представляє високопродуктивні та компактні модулі пам’яті e.MMC

Transcend представляє високопродуктивні та компактні модулі пам’яті e.MMC

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend), провідний виробник пристроїв для промислового застосування, представляє нові модулі пам’яті EMC310M та EMC410T типу e.MMC (embedded Multi-Media Card). Модулі EMC310M та EMC410T створені на основі флеш-пам’яті типу NAND та відрізняються компактністю, простим інтерфейсом, збільшеною ємністю, покращеною продуктивністю, а також розширеним набором функцій. Компактні модулі e.MMC повністю сумісні зі стандартом JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council) версії 5.1 та відмінно підходять для використання в портативних пристроях та промислових системах, таких як промислові ПК, автомобільні системи, медичне обладнання та термінали самообслуговування.

Простота реалізації інтерфейсу

Модулі e.MMC виконані у 153-контактному корпусі типу BGA та містять контролер та чіпи флеш-пам’яті NAND. Завдяки наявності інтегрованого контролера, модулі e.MMC підтримують інтерфейс MMC, що допомагає полегшити та прискорити процес розробки нових продуктів з використанням спрощеного набору стандартів управління пам’яттю. Модулі Transcend e.MMC відрізняються розширеним діапазоном робочих напруг інтерфейсу, які можуть становити від 1,7 до 1,95 або від 2,7 до 3,6 В. Все це дозволить виробникам підвищити ефективність процесу розробки, знизити витрати і скоротити час виведення ринку кінцевих товарів.

Продуктивність та надійність

Нові модулі сумісні зі стандартом JEDEC e.MMC версії 5.1 та підтримують швидкісний режим HS400, забезпечуючи більш високу продуктивність, ніж карти пам’яті SD та microSD. Модулі EMC310M демонструють максимальні швидкості читання та запису на рівні 280 та 100 МБ/с, відповідно, а EMC410T – 290 та 155 МБ/с. Модулі Transcend e.MMC проходять повний цикл випробувань під час виробництва, виготовляються на базі високоякісної флеш-пам’яті NAND та відрізняються високою надійністю протягом усього терміну експлуатації. Нові модулі здатні функціонувати в розширеному діапазоні робочих температур (від -25°C до 85°C), що забезпечує стабільну і надійну роботу в різних кліматичних умовах.

Це цікаво:   Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

Розширена функціональність для промислових застосувань

Модулі Transcend EMC310M і EMC410T мають низку важливих переваг. Необхідно відзначити технологію Enhanced Reliable Write, яка гарантує збереження даних після раптового вимкнення живлення під час виконання операції запису. Режим Automatic Sleep Mode дозволяє знизити споживану потужність за рахунок перемикання пам’яті в режим сну після деякого періоду простою, а функція Health Information відстежує операції стирання флеш-пам’яті, не впливаючи при цьому на продуктивність модуля. Крім того, модулі підтримують такі функції як TRIM та Secure Erase, а також мають вбудовану підтримку алгоритму корекції помилок BCH/LDPC ECC, що робить їх відмінним вибором для використання у промислових системах.

Гарантія та ємність

Модулі Transcend e.MMC EMC310M мають ємність 8 та 16 ГБ, а EMC410T поставляється з об’ємом 32 ГБ. На обидві моделі поширюється трирічна обмежена гарантія.


Новини IT » Hardware » Transcend представляє високопродуктивні та компактні модулі пам’яті e.MMC

Опубліковано


Останні новини IT: