Transcend 15-й рік поспіль входить до списку Best Taiwan Global Brands від Interbrand

Transcend 15-й рік поспіль входить до списку Best Taiwan Global Brands від Interbrand

Відома консалтингова компанія Interbrand назвала список 25 провідних торгових марок Тайваню за 2021 рік. 15-й рік поспіль до нього входить компанія Transcend Information. Це чудовий доказ компетентності та гнучкості компанії, що працює на висококонкурентному міжнародному ринку в умовах впливу пандемії COVID-19.

Заснована в 1988 році компанія Transcend працювала в галузі, що швидко змінюється, і за три десятиліття стала надійним постачальником комп’ютерної пам’яті. Однак Тайвань, як і весь світ, зіткнувся із випробуванням у вигляді COVID-19. Transcend перемогла завдяки своїй сильній команді розробників та інженерів на Тайвані, а також розвиненим відділам продажу та технічній підтримці у місцевих регіонах. Міцні партнерські відносини з провідними постачальниками дозволили Transcend постійно надавати клієнтам повні лінійки продуктів, незважаючи на гостру нестачу мікросхем на ринку. Повністю задіявши Метавсесвіт, Transcend залишається новатором у цій віртуальній реальності, використовуючи підходи цифрового маркетингу та різноманітні маркетингові стратегії брендів. Цифрова реклама була використана для вбудованих рішень Transcend, тоді як платформи електронної комерції, віртуальні виставки, платформи соціальних мереж та KOL-маркетинг стали тими каналами, яким Transcend приділило велику увагу при створенні омніканального роздрібного маркетингу.

У постпандемічну епоху, Метавсесвіт, віртуальна економіка, рішення 5G та AIoT викликали різке зростання попиту на продукти пам’яті. У відповідь на ці тенденції Transcend випустила твердотільні накопичувачі, побудовані на основі першокласних 112-шарових модулів 3D NAND, і новітні модулі DDR5 DRAM, що відповідають високим промисловим стандартам. У лінійці споживчих товарів Transcend анонсувала M.2 твердотільний накопичувач 240S з інтерфейсом PCIe для геймерів і творців контенту, високошвидкісний USB-накопичувач JetFlash 930C, що підтримує ігрові консолі, відеореєстратор DrivePro 620 з двома камерами та відеореєстратор DrivePro 20 для мотоциклів. Водночас компанія продовжує займатися громадською діяльністю, підтримуючи національні молодіжні спортивні змагання, демонструючи прихильність Transcend до своєї корпоративної соціальної відповідальності та сталої діяльності.

Це цікаво:   Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

Рейтинг Best Taiwan Global Brands організований Бюро промислового розвитку Міністерства економіки та складається спільно з Interbrand та Тайванським інститутом економічних досліджень. Для оцінки цінності бренду використовується система, що базується на щорічному рейтингу Best Global Brands від Interbrand, із застосуванням фінансового аналізу та поглибленого дослідження ролі торгової марки.


Новини IT » Hardware » Transcend 15-й рік поспіль входить до списку Best Taiwan Global Brands від Interbrand

Опубліковано


Останні новини IT: