Google Cloud вибирає процесори AMD EPYC 3-го покоління для нових обчислювально-орієнтованих інстансів

Google Cloud вибирає процесори AMD EPYC 3-го покоління для нових обчислювально-орієнтованих інстансів

— Інстанси Google Cloud C2D використовують високопродуктивні можливості процесорів AMD EPYC™ 3-го покоління для високопродуктивних робочих навантажень —

Компанія AMD (NASDAQ: AMD) оголосила про те, що процесори AMD EPYC™ будуть використовуватися в новому рішенні віртуальних машин C2D від Google Cloud, забезпечуючи високу продуктивність та обчислювальну потужність для високопродуктивних робочих навантажень (HPC), пов’язаних із пам’яттю, у таких областях, як автоматизація проєктування електроніки (EDA) та обчислювальна гідродинаміка (CFD). Це оголошення продовжує розвиток процесорів AMD EPYC і знаменує собою третє сімейство інстансів на базі процесорів EPYC 3-го покоління в Google Cloud, що приєдналося до інстансів T2D і N2D.

Завдяки процесорам AMD EPYC і їхній високій щільності ядер віртуальні машини C2D забезпечуватимуть найбільші розміри віртуальних машин в оптимізованому для обчислень сімействі в Google Cloud. Крім того, завдяки продуктивності процесорів EPYC для робочих навантажень, орієнтованих на обчислення, Google Cloud продемонстрував, що ВМ C2D можуть забезпечити до 30% вищу продуктивність для цільових робочих навантажень порівняно з ВМ попереднього покоління на базі EPYC порівнянного розміру

Використання процесорів AMD EPYC для високопродуктивних та обчислювальних навантажень продовжує розширюватись, оскільки все більше постачальників хмарних послуг, таких як Google Cloud, використовують EPYC для вирішення найвимогливіших та найінтенсивніших робочих навантажень своїх клієнтів. Це доповнює наявні можливості EPYC для робочих навантажень HPC, включаючи присутність у 73 суперкомп’ютерах з останнього списку Top500 і 70 світових рекордів HPC.

«Процесори AMD EPYC продовжують демонструвати свої можливості для HPC та обчислювальних навантажень, чи то моделювання ліків для новітніх вакцин, дослідження космосу, чи то допомога в розробці критично важливого обладнання й електроніки для майбутнього промисловості, — повідомляє Лінн Комп, корпоративна віцепрезидентка підрозділу Cloud Business компанії AMD. — Інстанси Google Cloud C2D із процесорами AMD EPYC дозволять клієнтам Google Cloud із легкістю виконувати найскладніші та найінтенсивніші робочі навантаження, допомагаючи їм швидше розробляти свої продукти або вирішувати складні завдання».

«Клієнтам Google Cloud потрібні інстанси, які підтримують складні, чутливі до продуктивності робочі навантаження, такі як високопродуктивні обчислення. ВМ на базі процесорів AMD EPYC забезпечують продуктивність і можливості, необхідні цим клієнтам, — говорить Нірав Мехта, директор з управління продуктами Google Cloud. — Це вже третя родина віртуальних машин на базі процесорів AMD EPYC 3-го покоління, і ми раді подальшому зростанню портфеля EPYC».

Докладніше про нові інстанси C2D можна прочитати в блозі Google Cloud тут, де клієнти, включаючи AirShaper і Clutch, обговорюють, як продуктивність C2D покращила час роботи, змінила досвід користувача і скоротила витрати.

Це цікаво:   AMD анонсує нові процесори Ryzen Z1 для портативних ігрових консолей

C2D доступний уже сьогодні і поширюватиметься на інші регіони найближчими місяцями. Наразі це центральна частина США1 (Айова), Південно-Східна Азія1 (Сінгапур), Східна Азія1 (Південна Кароліна), Східна Азія4 (Північна Вірджинія), Східна Азія1 (Тайвань) та Західна Європа4 (Нідерланди).

Додаткові матеріали


Новини IT » Hardware » Google Cloud вибирає процесори AMD EPYC 3-го покоління для нових обчислювально-орієнтованих інстансів

Опубліковано


Останні новини IT: