Генеральна директорка AMD докторка Ліза Су виступить із доповіддю на виставці CES® 2023

Генеральна директорка AMD докторка Ліза Су виступить із доповіддю на виставці CES® 2023

Асоціація споживчих технологій (CTA)® оголосила про те, що докторка Ліза Су (Dr. Lisa Su), голова і генеральна директорка AMD, виступить із доповіддю під час найвпливовішої технологічної виставки CES 2023. Вона розповість про бачення AMD щодо застосування високопродуктивних та адаптивних обчислень для покращення якості життя і вирішення найскладніших проблем у світі.

«Протягом останніх років обчислювальні технології стали невід’ємною частиною нашого життя. Вони допомагають кожному з нас працювати і навчатися дистанційно, залишатися на зв’язку і розважатися, — сказала Ліза Су. Я рада можливості виступити з доповіддю на виставці CES 2023 і представити високопродуктивні та адаптивні обчислювальні інновації і продукти AMD наступного покоління. Вони розширюють межі можливого і відіграють важливу роль у вирішенні найскладніших завдань сучасності».

Інновації AMD є важливою складовою нашого життя, забезпечуючи вищу ефективність і стійкість у хмарі та живлення суперкомп’ютерів. Під час CES 2023 компанія представить інновації у сферах високопродуктивного обчислення, штучного інтелекту та геймінгу. Понад 1 300 підтверджених експонатів продемонструють можливості технологій, що є каталізаторами змін.

«AMD демонструє, як креативні інновації розширюють можливості технологій назавжди, — зазначив Гарі Шапіро (Gary Shapiro), президент і генеральний директор CTA. — Сила AMD в об’єднанні людей. Я нетерпляче чекаю на презентацію інновацій компанії під час виставки».

Докторка Ліза Су надихає людей із будь-яким бекграундом на розвиток кар’єри у STEM-сфері і відіграє важливу роль у просуванні високопродуктивних обчислень та напівпровідників протягом понад трьох десятиліть. Вона виступить із доповіддю (наживо) у Лас-Вегасі 4 січня 2023 року, о 18:30 (UTC), у залі Venetian’s Palazzo Ballroom. Генеральна директорка AMD доєднається до головних доповідачів CES — Джона Діра (John Deere) і Джона Мея (John May). Розклад доповідей буде оновлено після оголошення спікерів.

Це цікаво:   AMD анонсує нові процесори Ryzen Z1 для портативних ігрових консолей

Виставка CES 2023, яку організовує CTA, відбуватиметься у Лас-Вегасі з 5 до 8 січня 2023 року, а медіадні проходитимуть 3-4 січня. Учасники матимуть змогу побачити інноваційні рішення від світових брендів, почути про майбутнє технологій від лідерів думки та познайомитися з іншими представниками галузі. На виставці будуть представлені інновації у сфері сталого розвитку, транспорту та мобільності, цифрового здоров’я, метавсесвіту тощо, що допоможуть вирішити найскладніші проблеми сучасного світу. Аудиторія почує виступи експертів галузі, зокрема Джона Діра та представників AMD. Бідь ласка, перейдіть за посиланням CES.tech, щоб отримати всі оновлення щодо CES 2023. Також дізнайтеся про деталі реєстрації та отримайте доступ до медіаресурсів.


Новини IT » Hardware » Генеральна директорка AMD докторка Ліза Су виступить із доповіддю на виставці CES® 2023

Опубліковано


Останні новини IT: