Разом дешевше! Спеціальна пропозиція на продукти AMD

Разом дешевше! Спеціальна пропозиція на продукти AMD

Днями AMD випустила останню лінійку процесорів AMD Ryzen 7000. До 1 квітня 2023 року за умови придбання певних процесорів Ryzen серії 7000 для настільних ПК геймери отримають знижку на материнські плати AMD AM5 і комплекти пам’яті DDR5. Загалом це дає можливість зекономити до 6000 грн. Повний перелік світових ритейлерів, які пропонують комбіновані пропозиції за участі процесорів AMD Ryzen, можна знайти за посиланням: https://www.amd.com/en/where-to-buy/ryzen-combo-deals.

В Україні ці продукти можна придбати в магазині Telemart.

AM5 — наразі найнадійніша платформа AMD для настільних ПК. Вона пропонує функції підключення наступного покоління, підтримку PCIe 5.0 та DDR5.

У межах пропозиції користувачі можуть отримати знижки на материнські плати X670 та B650. Для створення високопродуктивного ПК наступного покоління також надаються знижки на комплекти пам’яті DDR5 від Corsair, ADATA, GeIL і Kingston Technology обсягом 2×8 ГБ та 2×16 ГБ.

Аби мати можливість випробувати це нове обладнання, геймери також отримають код активації гри Star Wars Jedi: Survivor™, який буде доступний до 6 травня 2023 року за посиланням. Для ознайомлення з додатковою інформацією та вичерпними правилами й умовами пропозиції натисніть тут.

Це цікаво:   П’ять чудових USB-мікрофонів AMPLITANK K688 та AM8 представлені в Індії: мікрофони професійного рівня для подкастингу, звукозапису, ігор і стрімінгу

Новини IT » Hardware » Разом дешевше! Спеціальна пропозиція на продукти AMD

Опубліковано


Останні новини IT: