Eaton декларує новий рівень кібербезпеки для промисловості завдяки подвійним сертифікаціям IEC та UL щодо кібербезпеки для процесів розробки продуктів

Eaton декларує новий рівень кібербезпеки для промисловості завдяки подвійним сертифікаціям IEC та UL щодо кібербезпеки для процесів розробки продуктів

  • Сторонні акредитації процесів Eaton дають споживачам впевненість, що його продукція має високий рівень кібербезпеки, що забезпечений ще на етапі розробки продукту.
  • Технічний директор електротехнічного сектору Eaton розпочав роботу глобального віртуального форуму «Перспективи кібербезпеки» з акцентом на просуванні світових стандартів.

Під час форуму з перспектив кібербезпеки, що розпочався в понеділок, компанія з управління енергією Eaton оголосила, що є першою компанією, процеси розробки продуктів якої сертифіковані як Міжнародною електротехнічною комісією (IEC), так і глобальною науковою організацією з безпеки UL. Сертифікації підкреслюють лідерство Eaton у наданні споживачам впевненості, що підключені рішення відповідають перевіреним галузевим рекомендаціям.

Аналітики підраховують, що майже 950 мільярдів доларів США будуть витрачені на впровадження рішень для промислового Інтернету речей (IIoT) у глобальному масштабі до 2025 року. По мірі розширення організацій своїх цифрових мереж важливо захищати доступність, цілісність та конфіденційність своїх систем. Підхід Eaton до кібербезпеки розвиває довірене середовище у гіперпов’язаному світі, інтегруючи кібербезпеку в основу інновацій для процесів розробки продуктів та дизайну.

«В Eaton ми вважаємо кібербезпеку фундаментальним будівельним блоком, який є критично важливим для проектування, впровадження та експлуатації цифрових рішень у промисловому світі» , – сказав Майкл Регельскі, старший віце-президент та головний технологічний директор сектору електротехніки Eaton. “Наші перші в галузі схвалення від IEC та UL означають, що наші клієнти можуть бути впевнені, що товари та рішення, які вони купують у нас, відповідають однаковому рівню стандартів, рекомендованим двома ключовими стандартними організаціями по всьому світу”.

Як IEC 62443-4-1, так і UL 2900-1 підтверджують, що процеси Eaton, що використовуються для розробки продуктів та рішень, відповідають галузевим стандартам.

Регельскі розпочинає віртуальну конференцію Eaton’s Cybersecurity Perspectives з промовою на вимогу, зосередженою на суттєвій ролі акредитації та оцінки третіх сторін. Конференція також включає віртуальну панельну дискусію про глобальні стандарти з коментарями як своїх експертів, так і керівників ISAGCA, IEC та UL.

Електричний бізнес Eaton є світовим лідером, що має глибокий регіональний досвід у галузі розподілу електроенергії та захисту електричних кіл; якість електроенергії, резервне живлення та накопичення енергії; управління та автоматика; безпека та безпека життя; структурні рішення; рішення для середовищ з підвищеною небезпекою. Завдяки сервісам, каналу та інтегрованій цифровій платформі та ідеям Eaton надає важливе значення у різних галузях промисловості та у всьому світі, допомагаючи клієнтам вирішити їх найважливіші завдання з управління електроенергією.

Це цікаво:   Монополізація телеком-ринку відкладається

Місія Eaton – покращити якість життя та навколишнього середовища завдяки використанню технологій та послуг з управління енергією. Ми пропонуємо стійкі рішення, які допомагають нашим клієнтам ефективно управляти електричною, гідравлічною та механічною потужністю – безпечніше, ефективніше та надійніше. Дохід Eaton у 2019 році склав 21,4 мільярда доларів, і ми продаємо продукцію клієнтам у понад 175 країнах. У нас працює приблизно 92 000 працівників. Дізнатися більше можна на вебсайті Eaton.com.


Новини IT » Інтернет » Eaton декларує новий рівень кібербезпеки для промисловості завдяки подвійним сертифікаціям IEC та UL щодо кібербезпеки для процесів розробки продуктів

Опубліковано


Останні новини IT: