ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА»  –  стратегічний партнер  міжнародної конференції #TIM-TU Convergence 2020

ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» – стратегічний партнер міжнародної конференції #TIM-TU Convergence 2020

ТОВ «Хуавей Україна» стало стратегічним партнером міжнародної конференції #TIM-TU Convergence 2020, у якій взяли участь понад 250 представників телекомунікаційної та медіа галузей України. 

#TIM-TU Convergence 2020 організовано #TIM: Telecom. Media. IT та Telecom Ukraine з метою обміну інформацією, налагодження діалогу та партнерства з  11 по 14 березня 2020 року.  

#TIM-TU Convergence 2020  охоплює широкий спектр питань, зокрема зміни в законодавстві у сфері електронних комунікацій, взаємодію провайдерів та медіа, сучасні телекомунікаційні рішення для побудови мереж.  

Юрій Владарчик, директор із бізнес-стратегії ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» представив тренди та прогнози майбутнього, які суттєво вплинуть на розвиток всіх галузей, особливо інформаційно-комунікаційних технологій.  

«Проведене компанією Huawei аналітичне дослідження Global Industry Outlook містить прогнози щодо розвитку технологій до 2025 року, зокрема 5G, штучного інтелекту, використання  роботів у домашніх умовах, розвитку рішень для «розумного міста» . Важливим трендом є використання цифрових технологій та інтелектуальних рішень на платформах єдиного доступу. Це сприятиме покращенню співпраці, обміну ресурсами, зміцненню глобальної екосистеми та підвищенню продуктивності. Тож, Huawei спрямовує свій погляд у майбутнє з метою надання нових можливостей розвитку для кожної людини, організації та спільної розбудови екосистеми з усіма зацікавленими сторонами», наголосив під час виступу директор із бізнес-стратегії ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» Юрій Владарчик.  

За участю представників Комітету Верховної ради України з питань цифрової трансформації та Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення, голів профільних асоціацій та експертів галузі відбулося обговорення головних викликів, ризиків і перспектив, що закладені у законпроектах  «Про електронні комунікації» та «Про медіа», прийняті зміни до Закону Україні «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж».

Це цікаво:   4 типових помилки кандидата під час співбесіди

Окрема дискусія була присвячена питанням розвитку ринку платного телебачення, кодування супутникового сигналу та подальших стратегій розвитку держави у цих напрямках. 

У рамках конференції також організована виставкова експозиція, на якій учасники ознайомилися із телевізійними сервісами та сучасними рішеннями для телекомунікаційних мереж,  інтернету речей (ІоТ).

Організатори: #TIM-TU Convergence 2020: #TIM,  Telecom Ukraine.

Стартегічний партнер: ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА». 

Конференція відбулася за підтримки галузевих асоціацій:

  • Українська асоціація операторів зв’язку “Телас”,
  • Асоціація “Телекомунікаційна палата України”,
  • Інтернет асоціація України, 
  • Асоціація правовласників та постачальників контенту.
  • Асоціація “Укртелемережа”. 

Програма заходу за посиланням:  http://telecom-ukraine.com.ua/en_US/page/program-tim-tu-conergence2020 


Новини IT » Інтерв’ю » ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» – стратегічний партнер міжнародної конференції #TIM-TU Convergence 2020

Опубліковано


Останні новини IT: