Huawei представила новий технічний документ в рамках онлайн-саміту «5G+, Better World»

Huawei представила новий технічний документ в рамках онлайн-саміту «5G+, Better World»

Компанія Huawei провела онлайн-саміт під назвою «5G+, Better World» («Технології 5G для створення кращого світу»). На заході президент підрозділу маркетингу та продажів Huawei Carrier BG Пен Сун (Peng Song) закликав усіх учасників ІКТ-галузі об’єднати зусилля, щоб робити світ кращим.

https://www-file.huawei.com/-/media/corporate/images/news4/2020/q2/20204234.jpg?la=en

Пен Сун (Peng Song) виступає зі вступною промовою

«2020 рік відкриває третє десятиліття XXI століття. Цьогоріч зростуть темпи глобальної цифрової трансформації, знаменуючи як нові можливості, так і труднощі для телекомунікаційної галузі. Щоб здолати ці виклики, операторам варто орієнтуватися на створення більш надійних, автоматизованих та інтелектуальних мереж, а їхні щорічні плани та діяльність мають бути спрямовані на досягнення саме цієї мети. Huawei запускає власну онлайн-платформу «5G+, Better World» для співпраці з операторами та партнерами по всьому світу з метою обміну цінним досвідом та побудови кращих мереж», — сказав Пен Сун. 

В рамках саміту Huawei оприлюднила документ під назвою «Технології проти пандемії: аналітичні висновки та практика в телекомунікаційних мережах» («Technology against Pandemic: Insights and Practice on Telecom Networks»). У документі представлено поглиблений аналіз роботи глобальних мереж, а також пояснюється важлива роль телекомунікаційної галузі в боротьбі з пандемією коронавірусу. 

Мережі дали змогу перевести в онлайн-режим такі важливі види діяльності, як навчання, шопінг, робота тощо. Телекомунікаційні технології дозволили забезпечити безперервність процесів освіти та промисловості при вимушеному закритті шкіл та заводів. В документі також показана найкраща практика глобальних операторів у подоланні наслідків пандемії. Зокрема, вони впровадили 5G-рішення інтелекту та рішення на основі штучного для оптоволоконних мереж 10G PON, а також інші передові технології для розгортання додаткових сервісів, орієнтованих на більш ефективну боротьбу з коронавірусом.

Також на заході з доповідями виступили: заступник декана Інституту промислових досліджень China Mobile в місті Ченду доктор Су Ю (Su Yu), директор із розвитку бізнесу компанії Sunrise Роберт Віґґер (Robert Wigger), віце-президент компанії YITU Technology Су Сяомін (Su Xiaoming), головний виконавчий директор організації CCS Insight Шон Коллінз (Shaun Collins) та маркетинг-директор підрозділу Huawei Carrier BG Боб Цай (Bob Cai).

Це цікаво:   Заклики до переходу з Ethernet на оптоволокно можуть ввести в оману споживачів і створити нерівні ринкові умови для операторів: заява ІнАУ

Новини IT » Інтерв’ю » Huawei представила новий технічний документ в рамках онлайн-саміту «5G+, Better World»

Опубліковано


Останні новини IT: