Huawei проводить 17-й щорічний Глобальний аналітичний саміт Huawei Global Analyst Summit 2020

Huawei проводить 17-й щорічний Глобальний аналітичний саміт Huawei Global Analyst Summit 2020

Компанія Huawei проводить 17-й щорічний Глобальний аналітичний саміт Huawei (Huawei Global Analyst Summit) у Шеньчжені, трансляція якого також доступна онлайн. У заході беруть участь понад 2 000 аналітиків, ключових лідерів думок та представників ЗМІ з різних галузей, таких як телекомунікації, Інтернет і фінанси. Вони обговорюють, як гравці галузі можуть об’єднати зусилля, щоб пережити важкі часи, досягти безпрограшних результатів і прискорити настання інтелектуального світу.

Го Пін (Guo Ping), чинний голова ради директорів Huawei, виступає з ключовою промовою на 17-му щорічному Глобальному аналітичному саміті Huawei

На відкритті заходу Го Пін (Guo Ping), чинний голова ради директорів Huawei, виступив із ключовою промовою під назвою «Huawei: рік і майбутнє» (Huawei: A Year and Beyond). Спочатку він розповів про діяльність та бізнес-результати Huawei за минулий рік: «За цей період багато технологій стали для нас недоступні. Незважаючи на це, Huawei боролася за виживання та прагне рухатися вперед». 

Huawei уже давно є активним учасником ІКТ-галузі. З моменту заснування компанія прагне надавати доступ до цифрових технологій більшій кількості людей, осель і організацій, щоб просувати світ уперед. За останні 30 з гаком років Huawei розгорнула понад 1 500 мереж у більш ніж 170 країнах і регіонах, обслуговуючи понад 3 мільярди людей по всьому світу. Ми також постачаємо інтелектуальні пристрої для 600 мільйонів клієнтів. Дії США проти Huawei не лише зашкодять компанії, а й негативно позначаться на досвіді клієнтів і споживачів, які користуються продуктами та послугами Huawei.

ІКТ-інфраструктура є фундаментом інтелектуального світу. До 2025 року цифрова економіка представлятиме галузь вартістю 23 трлн доларів США. ІКТ-індустрія все ще має великий потенціал. На порозі створення інтелектуального світу ми можемо бачити більше можливостей, ніж викликів для ІКТ-галузі.

Це цікаво:   Artsiom Liashanau: Pioneering Ukrainian FinTech Innovations in Payment Solutions for 2023

У подальшому Huawei продовжуватиме інвестувати і впроваджувати інновації у трьох сферах: підключення, обчислення і розумні пристрої. Компанія співпрацюватиме із клієнтами, партнерами, організаціями зі стандартизації та іншими гравцями галузі у сферах мереж постачань, стандартів, підготовки і підвищення кваліфікації кадрів. Це сприятиме відкритому партнерству, інклюзивному розвитку галузі та дослідженню майбутнього разом.

Го Пін заявив: «Наразі світ є інтегрованою системою співпраці. Тенденція до глобалізації не призупиниться. Сегментовані стандарти і ланцюги постачання нікому не приносять користі. Подальша сегментація матиме серйозний вплив на всю галузь. Загалом гравці галузі повинні співпрацювати для посилення захисту прав інтелектуальної власності, збереження чесної конкуренції, захисту єдиних глобальних стандартів і розвитку спільної глобальної мережі постачань».

Уперше Глобальний аналітичний саміт Huawei відбувся у 2004 році й відтоді проходить щороку. У 2020 році саміт триває з 18 до 20 травня у форматі одночасних онлайн-сесій. Серед учасників саміту — експерти галузі з усього світу, котрі обговорюють і діляться інсайтами щодо трендів галузі та глобальної співпраці. Щоб отримати додаткову інформацію, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://www.huawei.com/en/press-events/events/has2020.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох ключових областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов’язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Це цікаво:   Заклики до переходу з Ethernet на оптоволокно можуть ввести в оману споживачів і створити нерівні ринкові умови для операторів: заява ІнАУ

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Ми вкладаємо значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 194 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі. В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року.


Новини IT » Інтерв’ю » Huawei проводить 17-й щорічний Глобальний аналітичний саміт Huawei Global Analyst Summit 2020

Опубліковано


Останні новини IT: