Анонс: офіційне відкриття Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові 1 липня 2020 року

Анонс: офіційне відкриття Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові 1 липня 2020 року

Національний проект із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, офіційно відкриє свій перший Центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу 1 липня 2020 року в Харкові. Нагадаємо, Мінцифри планує сприяти відкриттю таких центрів у кожному місті України.

Партнерами та спонсорами, завдяки яким проект реалізовується в Харкові, стали Visa і ХУАВЕЙ УКРАЇНА. Регіональний партнер — Офіс реформ Харкова. 

Підтримка з боку ХУАВЕЙ УКРАЇНА здійснюється в рамках стратегії соціальної відповідальності з метою цифрової трансформації, розбудови ефективної та дієвої екосистеми підприємництва в Україні. 

1 липня о 10.00 почнеться програма офіційного відкриття за участі Віце Прем’єр-міністра – Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, заступника Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерії Іонан, голови Харківської ОДА Олексія Кучера, Харківського міського голови Геннадія Кернеса, директора ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» Ма Ці.  

Дистанційно приєднається до офіційного відкриття Віра Платонова, старший віце президент і директорка регіонального підрозділу компанії Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи. 

Упродовж дня передбачені практичні лекції та презентації, що відбуватимуться щогодини в режимі офлайн з дотриманням усіх правил карантину. На лекціях зможуть бути присутні до 10 осіб, які зареєструються та отримають підтвердження. Також цього дня можна буде потрапити на екскурсію до Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес. 

Для цього обов’язково зареєструватись у формі: https://forms.gle/UHnvy1WfRHxsqrQH7

Журналістів просимо акредитуватися за окремою формою реєстрації: https://forms.gle/4qgwDtyj2hBLsE3E6

Програма події 1 липня

•10:00-11:00 — презентація проєкту Дія.Бізнес, офіційне відкриття — реєстрація не передбачена

• 11:00-12:00 — технічна перерва

• 12:00-13:00 — Diia City — спеціальний правовий режим для ІТ-компаній 

• Олександр Борняков, заступник Міністра цифрової трансформації з питань розвитку IT

Це цікаво:   Заклики до переходу з Ethernet на оптоволокно можуть ввести в оману споживачів і створити нерівні ринкові умови для операторів: заява ІнАУ

• 13:00-14:00 —  Державна фінансова підтримка підприємців. Особливості надання та альтернативи Руслан Гашев, виконавчий директор Фонду розвитку підприємництва

• 14:00-15:00 — Місцевий економічний розвиток. Навіщо потрібні програми сприяння розвитку підприємництва Олександр Чумак, Президент “Асоціації приватних роботодавців”

• 15:00-16:00 — Старт бізнесу в діджиталі в сучасних умовах Олена Салівон, Директорка з управління проєктами Vintage

• 16:00-17:00 — COVID-19 VS бізнес: безповоротні кошти балансу та розвитку. Донори і ефективна робота з ними Світлана Олєйнікова, експертка з фандрейзингу, керуючий партнер групи компаній Synergy Universe

• 17:00-18:00 — Маркетинг для малого та середнього бізнесу в умовах карантину Ольга Бульбах, засновник Mazer agency та маркетологиня

• 18:00-19:00 —  Як розпочати свою онлайн-діяльність юридично правильно? Марія Скакун, старший юрист та керівник напрямку з розвитку бізнесу юридичної компанії Avitar

• 19:00-20:00 — Підписання меморандуму Мінцифри з YEP

• Лекція для студентів: що таке стартап, інструменти для старту Андрій Заікін, засновник та CEO мережі YEP

Усі охочі зможуть переглядати лекції в режимі онлайн-трансляції на Facebook-сторінці Дія.Бізнес. Вже починаючи з 2 липня, кожен підприємець зможе отримати в Центрі підтримки підприємців фахові консультації в напрямках пошуку та валідації бізнес-ідеї, створення бізнес-плану, систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, доступу до фінансів, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки, фандрейзингу тощо. Також підприємці зможуть навчатись на системних освітніх програмах і відвідувати воркшопи, майстер-класи, використовувати поп-ап локацію для тестування власного продукту. Центр підтримки підприємців у Харкові розташований за адресою: вул. Сумська, 65. 

Нагадаємо, 28 травня 2020 року в Харкові в межах Національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційованим Міністерством цифрової трансформації України, відбулось технічне відкриття першого центру підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу.

Це цікаво:   Artsiom Liashanau: Pioneering Ukrainian FinTech Innovations in Payment Solutions for 2023

Також 28 травня 2020 року на порталі Дія.Бізнес з’явилась можливість безкоштовних онлайн-консультацій підприємців за допомогою сервісів відеозв’язку. 

Джерело інформації: 

Корпоративний веб-сайт “ХУАВЕЙ УКРАЇНА” (українською): https://www.huawei.com/ua/news/ua/2020/20200626 


Новини IT » Інтерв’ю » Анонс: офіційне відкриття Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові 1 липня 2020 року

Опубліковано


Останні новини IT: