Понад $600 млн: скільки вивели українські користувачі Payoneer на рахунки ПриватБанку та monobank за 2 квартал 2021

Понад $600 млн: скільки вивели українські користувачі Payoneer на рахунки ПриватБанку та monobank за 2 квартал 2021

Генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі Ігор Ковальов у середу 23 вересня взяв участь у конференції Global Payments Day-2021, яку вже третій рік поспіль організовує Асоціація ЄМА в партнерстві з Кейт Щегловою, TOP50 Fintech global. Під час виступу він поділився здобутками започаткованої торік програми Payoneer for Banks і планами компанії щодо розвитку партнерств з банками.

«Ми живемо в епоху відкритої комерції. У час, коли весь світ рухається в єдиному цифровому ритмі. У Payoneer ми віримо, що об’єднуючись і рухаючись пліч-о-пліч з партнерами, ми можемо досягати спільних неймовірних результатів — у плідному партнерстві виграють усі сторони. Тому торік ми започаткували програму Payoneer for Banks, результатом якої лише за один рік стали 15 інтеграцій з нашими банками-партнерами в усьому світі, дві з яких — з українськими ПриватБанк і monobank», — зазначив Ігор Ковальов, генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі.

Генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі Ігор Ковальов та Олександр Карпов, Директор Асоціації ЄМА

Також Ігор поділився обсягами платежів у рамках Payoneer for Banks в Україні та світі: «За квітень-червень українці вивели понад $600 млн з акаунтів Payoneer на рахунки банків-партнерів платформи — ПриватБанк і monobank. Водночас у всьому світі користувачі Payoneer вивели на рахунки банків-партнерів понад $48 млрд. Це справді разючі цифри, і ми робимо усе можливе, аби задоволених клієнтів ставало лише більше. Так, найближчим часом у рамках програми Payoneer for Banks ми очікуємо на запуск інтеграцій ще з 10 банками, а у 2022-2023 роках нашими партнерами стануть ще 15 банків».

Роль інтеграцій між платформою Payoneer і банками Ігор Ковальов описав так: «Інтеграції дають нашим спільним клієнтам змогу ще швидше, легше та дешевше виводити кошти з аккаунту Payoneer на рахунок у банку. Від цього виграють і користувачі, яким зручніше отримувати свої кошти, і банки-партнери, у яких з’являються можливості для міжнародних платежів. Це справді унікальний продукт на українському ринку, і ми раді, що він став настільки популярним серед українців».

Олександр Карпов, Директор Асоціації ЄМА, що є організатором Global Payments Day-2021, додав: «Програма Payoneer for Banks не лише несе очевидну вигоду для користувачів, а й створює переваги для країни загалом — зокрема, це розширення ландшафту українського ринку платежів. Завдяки таким продуктам національний ринок платежів розвивається динамічніше, від чого у виграші усі його гравці».

Це цікаво:   Artsiom Liashanau: Pioneering Ukrainian FinTech Innovations in Payment Solutions for 2023

Новини IT » Інтерв’ю » Понад $600 млн: скільки вивели українські користувачі Payoneer на рахунки ПриватБанку та monobank за 2 квартал 2021

Опубліковано


Останні новини IT: