Компанія Payoneer вийшла на біржу після об’єднання зі SPAC-компанією

Компанія Payoneer вийшла на біржу після об’єднання зі SPAC-компанією

Компанія Payoneer стала публічною шляхом злиття зі SPAC-компанією FTAC Olympus Acquisition Corporation. Тепер Payoneer з повною назвою Payoneer Global Inc. представлена на біржі Nasdaq під тикером PAYO.

Payoneer Inc., технологічна компанія у сфері комерції, та FTAC Olympus Acquisition Corp. (NASDAQ: FTOC), спеціалізована компанія для придбання, оголосили про завершення злиття 25 червня 2021 року. Об’єднання було затверджено акціонерами FTOC на позачергових загальних зборах. 

Як результат з 28 червня 2021 року нова юридична особа Payoneer Global Inc. та її цінні папери почали брати участь у торгах на біржі Nasdaq під тикерами PAYO та PAYOW відповідно. Водночас керівництво Payoneer на чолі з головним виконавчим директором Скоттом Галітом, фінансовим директором Майклом Левіном та операційним директором Керен Леві продовжить управляти компанією.

Угода також містить $300 млн приватних інвестицій від Wellington Management, Dragoneer Investment Group, Fidelity Management & Research Company LLC, Franklin Templeton та інших компаній. 

«Ми надзвичайно раді стати публічною компанією та об’єднати зусилля з Бетсі та всією командою FTOC, — відзначив Скотт Галіт, головний виконавчий директор Payoneer. — За 15 років ми створили глобальну платформу, якій довіряють мільйони клієнтів у всьому світі, — від підприємців-початківців до провідних світових цифрових брендів. Тепер ми є партнером цифрової комерції будь-де. Ми лише починаємо відкривати величезні можливості, щоб допомагати бізнесам рости та розвиватись у новій глобальній економіці. Вихід на публічні ринки — важливий крок на нашому шляху до забезпечення будь-якого бізнесу на будь-якому ринку технологіями, зв’язками та впевненістю для реалізації їхнього потенціалу».

Ігор Ковальов, генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі сказав: «Об’єднання з FTOC і вихід на біржу — дуже важливі та позитивні зміни для нашої компанії. Незмінним же лишається те, що Україна — стратегічно важливий регіон для Payoneer. Після виходу на біржу, ми зможемо ще активніше розвивати мережу наших партнерів і портфель послуг. Відтак українці матимуть ширше коло можливостей для підкорення міжнародних ринків»

Це цікаво:   У Dota 2 підвищився онлайн після виходу великого поновлення 7.33

Бетсі Коен, голова ради директорів FTAC Olympus Acquisition Corp., заявила: «Команда Payoneer неймовірно добре позиціонувала компанію, щоб використати переваги від розширення глобальної торгівлі. Ми пишаємося бути партнерами на новому етапі їхнього зростання. Payoneer має достатній капітал для розширення і без того виняткового набору послуг. Як органічного розширення, шляхом поглиблення нинішніх торгових відносин і створення нових, так і шляхом стратегічних придбань».

Ексклюзивними радниками Payoneer у сферах фінансових ринків і ринків капіталу виступили Financial Technology Partners. Юридичними радниками стали Davis Polk & Wardwell LLP Payoneer, а регуляторним радником — Пол Гастінгс. Аудиторами Payoneer виступили PwC, радниками у справах податків та публічних ринків — EY.

Радниками FTOC у сфері фінансових ринків і ринків капіталу стали Citi та Goldman Sachs & Co. LLC. Радником FTOC з питань ринків капіталу виступив Кантор Фіцджеральд, а юридичними радниками — Morgan, Lewis & Bockius LLP.


Новини IT » Інше » Компанія Payoneer вийшла на біржу після об’єднання зі SPAC-компанією

Опубліковано


Останні новини IT: