Прем’єра фільму Джексона Тісі в рамках кампанії LIFE’S GOOD

Кінематографічна ода LG можливостям життя очима артистів майбутнього

Фільм Life’s Good, знятий багатообіцяючим режисером Джексоном Тісі за підтримки компанії LG Electronics (LG), вперше представлений на каналі LG Global на YouTube. Створена Тісі робота сплетена з відеороликів, надісланих сотнями молодих режисерів з усього світу, і являє собою красиву і зворушливу історію про життя в інтерпретації молодих творців.

Ключовий компонент кампанії LG Life’s Good, яка стартувала в травні, проект Life’s Good Film запросив 531 молодого кінорежисера з 33 країн поділитися своїми творчими роботами з Джексоном. Використовуючи кращі кадри, Тісі підготував 20-хвилинну історію, яка демонструвала б бачення початківців візуальних оповідачів з усього світу, їх свіжі погляди і беззаперечний талант. Проект викликав значний інтерес онлайн, зібравши понад 140 мільйонів показів і більше 44 мільйонів переглядів відповідних публікацій в соціальних мережах під час виробничого процесу.

«Я хотів поділитися емоціями, які ми всі відчуваємо в житті, незалежно від того, з якого ми куточка світу, – пояснив Тісі. – Емпатія – ключ до спілкування один з одним, особливо коли ми переживаємо важкі дні». На попередніх показах на початку цього місяця короткометражку Тісі хвалили за надихаюче послання і унікальне бачення.

«Вивчення світу очима багатьох людей з усього світу, Life’s Good, – це воістину незвичайний експеримент, – сказала Дива Велес з New York Film Critics Online. – Фільм демонструє цікаві відмінності між людською діаспорою і нашим різноманітним оточенням, а також показує, наскільки ми повністю стали пов’язані душею і духом через глобальної пандемії COVID-19 ».

У шести розділах 20-хвилинної короткометражки розглядаються різні аспекти хорошого життя: Життя прекрасне (Life’s Beautiful), Життя спільноти (Life’s Community), Життя самотнє (Life’s Lonely), Життя в русі (Life’s In Motion), Життя – пригода (Life’s an Adventure ) і Життя прекрасне (Life’s Good). Перші п’ять глав візуалізують широкий спектр тем: від краси природи, життєвої сили фізичних рухів, особистісного росту, вирощуваного під час усамітнення, до єднання і тепла згуртованого співтовариства. В останньому розділі розповідається про сьогоднішнє молоде покоління, що об’єдналося в святкуванні життя, що виразно завершує фільм.

Це цікаво:   Анонс про дату релізу Corsairs Legacy

LG буде показувати трейлер Life’s Good Film на цифрових білбордах LG на Таймс-сквер у Нью-Йорку і на площі Пікаділлі в Лондоні. Також в найближчі тижні короткометражка з’явиться на деяких кінофестивалях. Крім того, фільм Life’s Good тепер доступний для перегляду на каналі LG Global на YouTube. Додаткову інформацію про кампанію LG 2021 Life’s Good можна знайти в Instagram.  


Новини IT » Інше » Прем’єра фільму Джексона Тісі в рамках кампанії LIFE’S GOOD

Опубліковано


Останні новини IT: