Прорив у “чоловічій” сфері: оловина працівників у міжнародній фінансовій компанії Payoneer — жінки

Прорив у “чоловічій” сфері: оловина працівників у міжнародній фінансовій компанії Payoneer — жінки

Загальна кількість жінок у менеджменті міжнародної фінансової компанії Payoneer — 44%. Зокрема Керен Леві, яка стала президенткою компанії та була відзначена PaymentsSource як одна з найвпливовіших жінок у сфері платежів 2021 року.

Головна операційна директорка Payoneer, Керен Леві стала президенткою компанії. На новій посаді вона зосередиться на розширенні глобального профілю Payoneer. Вона також продовжуватиме очолювати одну з найновіших та найдинамічніших бізнес-ліній Payoneer — Merchant Services. Нещодавно Керен була відзначена PaymentsSource як одна з найвпливовіших жінок у сфері платежів 2021 року.

Водночас до Ради директорів Payoneer приєдналась Памела Х. Петслі, яка виконуватиме обов’язки голови Комітету з аудиту та буде членом Комітету з корпоративного управління. Вона також працює в правліннях Texas Instruments Inc., Keurig Dr Pepper Inc., Hilton Grand Vacations Inc. та ACI Worldwide, Inc. 

«Те, що такі високі посади обіймають жінки, — не дивина для Payoneer, адже ми із самого початку дотримуємося політики рівних можливостей для всіх. Як результат, 50% наших працівників у всьому світі — жінки. Більш того, кількість жінок у менеджменті Payoneer, тобто це директори й вищі посади, — 44%. Для порівняння, середній показник по ринку фінансових послуг, який традиційно вважається “чоловічим”, — 22%, тобто удвічі менше*. Серед 8 найвищих керівників в Payoneer 3 жінки. Такі результати ще раз доводять — ми можемо змінювати світ, якщо поставити це собі за мету», — зазначив Ігор Ковальов, генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі. 

*за даними дослідження Deloitte

Це цікаво:   Захистіть свою гру: убезпечення від перебоїв та стрибків електроенергії для геймерів

Новини IT » Інше » Прорив у “чоловічій” сфері: оловина працівників у міжнародній фінансовій компанії Payoneer — жінки

Опубліковано


Останні новини IT: