Українська команда з CS:GO залишається фаворитом турніру на 2 мільйони доларів призових

Українська команда з CS:GO залишається фаворитом турніру на 2 мільйони доларів призових

В ці дні у Стокгольмі відбувається головний турнір сезону у кіберспортивній дисципліні CS:GO, і головним фаворитом там, як до початку, так і зараз, є команда з України.

Колектив Natus Vincere, назва якого з латині перекладається як «Народжені перемагати», цілком підтверджує своє ім’я у шведській столиці на турнірі PGL Major Stockholm 2021. Адже наразі хлопці ще не поступилися своїм суперникам на цьому змаганні жодного разу і впевнено пройшли до вісімки кращих.

Ще до старту турніру в Стокгольмі на Natus Vincere робили ставки як на головного фаворита, в чому могла допомогти переконатися зручна версія мобільного додатку ПМ – відомої беттинг-компанії, в лінії якої завжди можна відшукати актуальні котирування на топ-події в світі кіберспорту і не тільки. Але якщо до початку змагань, коли на дистанції залишалися всі 32 команди-учасниці, аналітики відводили NAVI приблизно 33% шансів на успіх, то зараз, коли претендентів на головний «шматок» призового «торту» розміром у два мільйони доларів – половину від цієї суми, залишилось всього вісім, вірогідність виграшу трофею «Народженими перемагати» лише збільшилася. І тепер становить 49% шансів.

Вже 5-го листопада NAVI проведуть першу гру плей-офф проти французького колективу Team Vitality, і цей двобій буде цікавим ще і тому, що під час гри по різні сторони барикад зійдуться кращі гравці поточного сезону в CS:GO, на думку переважної більшості аналітиків. Мова про українця Олександра s1mple Костильова із Natus Vincere та Мат’є ZywOo Ербо з Vitality.

Втім, незважаючи на таку запеклу персональну дуель, експерти беттинг-сфери все ж виокремили для себе яскравого фаворита в цій битві в цілому, і як неважко здогадатися, це NAVI, склад яких видається шанувальникам кіберспорту більш збалансованим та міцним. В лінії ще однієї компанії, що добре знається на кіберспорті – Фонбет, саме український колектив є володарем більш високих шансів на перемогу в цьому матчі. І якщо хтось бажає використати свої актуальні бонуси Фонбет, отримані за різноманітні досягнення під час гри, саме для парі на перемогу Natus Vincere, то їм цікаво буде дізнатися, що шанси в цьому випадку – більше ніж 77%. Це дуже серйозний показник впевненості аналітиків у перевазі однієї з команд.

Це цікаво:   Гра Corsairs Legacy вже доступна в Steam в Early Access

В разі перемоги над Team Vitality, «Народженим перемагати» залишиться зробити всього два кроки до омріяного титулу чемпіона «мейджора», а також мільйона доларів призових на команду, який навряд чи зашкодить хлопцям, як стали справжніми зірками кіберспорту і дуже популярними постатями навіть для тих, хто ще рік тому не підозрював про існування такого виду взагалі. Що поробиш – кіберспорт все більш впевнено відвойовує позиції у «традиційних» спортивних змагань, а томі підвищуються і грошові надходження від спонсорів та організаторів для найбільш успішних його представників. 


Новини IT » Інше » Українська команда з CS:GO залишається фаворитом турніру на 2 мільйони доларів призових

Опубліковано


Останні новини IT: