Українська агенція Lazarev. здобула чотири відзнаки The Webby Awards

Українська агенція Lazarev. здобула чотири відзнаки The Webby Awards

Дизайн-агенція диджитал-продуктів Lazarev.↗ перемогла на головній інтернет-премії The Webby Awards. 

Команда здобула одразу чотири відзнаки за клієнтські проєкти. Вебсайт для блокчейн-спільноти Kin Foundation↗ отримав дві статуетки Webby в категорії «Корпоративні комунікації»↗— першу за результатами глядацького голосування, другу за вибором професійного журі. Цей же проєкт нагородили почесною відзнакою (Honoree) в номінації «Найкраще використання технології Web3».

Другий проєкт агенції, промо-сайт кінообладнання NODO Max Wheels↗, також здобув почесну відзнаку в категорії «Шопінг та ритейл».

▸  Відео-шоукейс проєкту ↗

 У 2022 агенція вперше перемогла на The Webby Awards з власним вебсайтом↗у категорії «Професійні послуги та промоушн». 

«Перемога на конкурсі такого рівня вкотре засвідчує, що український дизайн стрімко розвивається й не має наміру зупинятися — він заслуговує, щоб про нього говорив світ. Наша команда також вдячна українцям за підтримку, яку ми отримали під час голосування», —  Кирило Лазарєв, засновник і CEO Lazarev.agency.

The Webby Awards↗ — це найвища щорічна премія у сфері онлайн-проєктів і цифрових медіа. У креативній спільноті її називають «інтернет-Оскаром». До складу журі конкурсу входять понад 3000 суддів, серед яких експерти технологічних індустрій, митці, діячі бізнесу, знаменитості та інші інтернет-професіонали.

Цьогоріч на конкурс надійшло близько 14 000 заявок з понад 70 країн світу. Участь в глядацькому голосуванні взяли більш ніж 600 000 людей, які віддали 2.5 мільйони голосів. 

Нагородження переможців відбудеться на 27-й церемонії вручення премії The Webby Awards 15 травня у Нью-Йорку. 

Про компанію:

Lazarev.↗ — дизайн-агенція диджитал продуктів, яка працює понад 8 років і розвиває стартапи та бізнес загалом завдяки інноваційним дизайнерським рішенням. 

Команда також бере участь в розвитку української креативної спільноти — проводить лекції про дизайн та публікує експертні статті. Зокрема Head of Design Андрій Гадай ділився професійними порадами на вебінарі молодіжної організації AIESEC. UX-дизайнер Олександр Головко та Lead Product Designer Анна Дем’яненко розповідали про дизайн на лекціях на освітній платформі Creative Practice.

Це цікаво:   Оголошено дату релізу Corsairs Legacy

Крім того, СЕО та засновник агенції Кирило Лазарєв входить до складу диджитал-спільноти UDC, а проєктна менеджерка компанії Ксенія Шишкова веде курс про проджект-менеджмент на платформі IAMPM.


Новини IT » Інше » Українська агенція Lazarev. здобула чотири відзнаки The Webby Awards

Опубліковано


Останні новини IT: