Київстар» надає бонуси за електронне поповнення рахунків

Клієнти «Київстар», які користуються платіжними картками VISA чи MasterCard для поповнення рахунків мобільних телефонів, отримуватимуть за це бонуси на розмови.

Відтепер усі клієнти «Київстар», які користуються платіжними картками VISA чи MasterCard для поповнення рахунків мобільних телефонів через безкоштовний короткий номер 999, WEB- та WAP-посилання на офіційних сайтах «Київстар» (www.kyivstar.ua, www.my.kyivstar.ua, www.my.djuice.com.ua, www.djuice.com.ua, www.starport.com.ua, wap.kyivstar.ua, wap.djuice.com.ua, wap.starport.com.ua), отримуватимуть бонуси на розмови.


Бонусні кошти нараховуватимуться на промобаланс рахунку мобільного телефону, стан якого можна перевірити, набравши на телефоні комбінацію цифр *112#. Термін дії бонусів – 180 днів. Телефонуючи за безкоштовним номером 999, клієнти «Київстар» можуть поповнювати свій або будь-який інший рахунок мобільного номеру клієнта «Київстар» навіть при нульовому чи від’ємному балансі на рахунку свого мобільного телефонного номеру (за умови невідключеної послуги телефонії). 


Поповнювати рахунок (баланс) свого або будь-якого іншого клієнта «Київстар» за допомогою платіжних карт дуже просто та швидко – достатньо зателефонувати за безкоштовним коротким номером 999 та, виконуючи вказівки автоматичного відповідача, ввести номер абонентського телефонного номера, суму поповнення (має бути 5 грн. та більше та кратна 1 грн.) та дані своєї платіжної картки (16 цифр номера картки, термін дії та CVV2/CVC2 код). У роумінгу поповнення рахунку за допомогою електронних засобів можливе за номером +380567369120. Тарифікація дзвінків у роумінгу на цей номер діє згідно з тарифним планом клієнта «Київстар».
 
Послуга поповнення рахунків мобільних телефонних номерів за допомогою платіжних карток VISA чи MasterCard через безкоштовний короткий номер 999, WEB- та WAP-посилання на офіційних сайтах «Київстар»  доступна кожному клієнту компанії незалежно від форми підключення, контрактної чи передплаченої.


Електронні засоби поповнення сприяють зменшенню обсягів викидів шкідливих речовин у навколишнє середовище. «Київстар» піклується про довкілля та закликає своїх клієнтів користуватися електронними засобами поповнення рахунків.

Це цікаво:   GlobalData: Huawei вчетверте очолила рейтинг рішень для віртуалізації мережевих функцій


Новини IT » Прес-релізи » Київстар» надає бонуси за електронне поповнення рахунків

Опубліковано


Останні новини IT: