Клієнти Vodafone за 5 місяців допомогли вилікувати 16 дітей з проблемами серця

Клієнти Vodafone за 5 місяців допомогли вилікувати 16 дітей з проблемами серця

До Міжнародного дня захисту дітей Vodafone поділився результатами благодійної програми «Добра справа в подарунок». В рамках програми Vodafone направляє на допомогу дітям з вродженими вадами серця кошти, які раніше планувалися для придбання подарунків клієнтам на свята. 

У програмі беруть активну участь і самі клієнти Vodafone, направляючи накопичені за програмою лояльності «Vodafone Bonus» бонусні бали на «Добру справу в подарунок». Спільними зусиллями тільки за 5 місяців 2021 року вдалося зробити операції 16 дітям з вродженими вадами серця на загальну суму 1 мільйон 355 тисяч гривень. 

Допомогу отримали діти з різних куточків України: з Житомирської, Харківської, Закарпатської, Чернівецької, Київської, Львівської, Вінницької, Хмельницької, Чернігівської, Кіровоградської та Рівненської областей. Після хірургічного втручання у дітей з’явилася можливість жити здоровим повноцінним життям. 

Програма реалізована за участю МБФ «Українська Біржа Благодійності», Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова та Інституту Серця МОЗ України. Перша операція в рамках програми «Добра справа в подарунок» була проведена у вересні 2011 року. 

Вже понад 9 років компанія допомагає дітям, які потребують термінової складної операції. Щоб приєднатися до програми і перерахувати свої бонусні бали на «Добру справу в подарунок», в мобільному додатку My Vodafone потрібно зайти в розділ Vodafone Bonus і вибрати кількість бонусних балів, які Ви хочете перерахувати https://my.vodafone.ua/bonus.

Це цікаво:   П’ятий рік поспіль компанія Huawei сертифікована як найкращий роботодавець у Європі

Новини IT » Прес-релізи » Клієнти Vodafone за 5 місяців допомогли вилікувати 16 дітей з проблемами серця

Опубліковано


Останні новини IT: