Angry Birds 2 в AppGallery: культова гра відтепер доступна для користувачів Huawei

Angry Birds 2 в AppGallery: культова гра відтепер доступна для користувачів Huawei

Angry Birds, феноменально успішна мобільна гра з більш ніж 4,5 млрд завантажень у всьому світі, залітає в AppGallery. Величезна міжнародна аудиторія Huawei віднині отримає доступ до унікального ігрового процесу від Angry Birds.

Розробник Angry Birds 2, компанія Rovio, пропонує гравцям створити ідеальну зграю, аби перемогти ворожих свиней та врятувати яйця. Користувачі можуть тренувати навички, опановуючи відому рогатку, щоб швидше підніматися в таблиці лідерів, підвищувати результативність за допомогою птахів із пір’ям, а також брати участь у челенджах, аби зібрати сезонні капелюхи.

Якщо глобальна популярність Angry Birds надійно закріпила за мобільними пристроями статус ігрової платформи, то саме Angry Birds 2 сприяла шаленому зростанню популярності бренда. Це перша гра розробника Rovio, представлена в AppGallery, хоча фільм за її мотивами вже доступний на платформі для відеоконтенту Huawei Video. Окрім участі у грі, користувачі Huawei зможуть встановлювати теми з Angry Birds 2 на свої смартфони та планшети, а власники нового флагманського смарт-годинника з лінійки Huawei Watch 3 ще й отримають доступ до тематичних циферблатів.

(Дисклеймер: наведене зображення має ілюстративний характер, фактичний вигляд циферблатів і тем Huawei може відрізнятися)

Huawei підтримує запуск, допомагаючи користувачам познайомитися зі світом Angry Birds, а також взаємодіяти з брендом поза магазином додатків. Окрім того, європейські геймери зможуть отримати 50% кешбеку за першу транзакцію у грі та ще 20% — за інші транзакції. 

«Ми дуже раді, що Angry Birds 2 відтепер стає доступною ще більшій кількості геймерів у всьому світі завдяки партнерству з AppGallery, — сказав Міікка Ліндгрен (Miikka Lindgren), віцепрезидент із розвитку бізнесу в Rovio. — Місія Rovio — створювати відчуття радості та задоволення від ігрового процесу. Ми щасливі, що все це відчує і нова аудиторія. Сподіваюся, що гравці повеселяться разом із нашими Angry Birds та їхніми ворогами, використовуючи всі фантастичні ігрові можливості».

«Усі люблять Angry Birds, усі колись грали в цю одну з найбільш культових ігор. Ми радіємо за користувачів Huawei, радіємо появі топових ігор в AppGallery. Ми також раді співпраці з Rovio та вдячні за їхню довіру й підтримку. Ми прагнемо працювати з видавцями популярних додатків, щоб надавати нашим користувачам доступ до тих ігор, в які вони дійсно хочуть грати», — прокоментував Дерек Ю (Derek Yu), віцепрезидент підрозділу Huawei Consumer Business Group у регіоні CEE & Nordic.

Це цікаво:   LG Electronics оголошує організаційну реструктуризацію для майбутнього зростання

AppGallery є одним із найдинамічніших у своєму розвитку світових магазинів додатків. Він прагне співпрацювати з провідними брендами й розробниками ігор — такими як Rovio, чиї ігри мають чи не найбільшу аудиторію. Це дозволяє AppGallery постійно додавати захопливий, цікавий розважальний контент, надаючи можливість користувачам грати в улюблені ігри, а розробникам — залучати нових клієнтів.

Категорія ігор — це той розділ AppGallery, який найбільш активно поповнюється. Нині магазин додатків пропонує на 500% більше ігор, ніж рік тому. Huawei також створила окрему вкладку, присвячену іграм, на головній сторінці AppGallery. Вона з’явилася разом з оновленим дизайном інтерфейсу магазину додатків Huawei раніше цього року. Ця функція дозволяє користувачам легко та швидко знаходити ігри й контент, що відповідають їхнім інтересам.

Для розвитку своєї екосистеми Huawei тісно співпрацює з більш ніж 4 млн зареєстрованих розробників, аби постійно додавати новий контент. Понад 134 000 додатків тепер є інтегрованими з HMS, власною платформою мобільних сервісів Huawei.

Angry Birds 2 віднині можна завантажити з будь-якої країни світу. Для отримання детальнішої інформації відвідайте сторінку AppGallery в Україні


Новини IT » Прес-релізи » Angry Birds 2 в AppGallery: культова гра відтепер доступна для користувачів Huawei

Опубліковано


Останні новини IT: