Новий офіс у Львові, допомога з релокацією та 20 000$ на потреби ЗСУ та постраждалим — як Intetics працює під час війни.

Новий офіс у Львові, допомога з релокацією та 20 000$ на потреби ЗСУ та постраждалим — як Intetics працює під час війни.

Позиція компанії Intetics: ми не підтримуємо воєнні дії на території України! Ми за мир! У цій ситуації наш обов’язок  зробити все можливе, аби допомогти Україні захиститися від армії РФ, яка на неї напала.Наші співробітники допомагають волонтерським групам, надають фінансову допомогу, відправляють гуманітарну допомогу. 

Робочий процес. Попри важкі часи компанія та українська команда Intetics працюють над налагодженням та підтримкою робочого процесу. Ми рекомендуємо всім колегам залишатися у безпечних для них місцях. Українська команда  працює по можливості дистанційно.  Intetics надає фінансову допомогу команді з українських офісів компанії щодо переїзду колег та членів їх родин у безпечні локації з подальшим продовженням роботи. Компанією повністю компенсуються витрати на логістику та сплачується одноразовий ліміт на проживання на новому місці. Наразі співробітники можуть обрати країну/місто для успішної релокації. За весь час бойових дій колеги разом з родинами переїхали до західноукраїнських міст (Львів, Волинь та ін.), а також закордон (Польща, Молдова, Словаччина та інші).  

Відкриття офісу. Крім того, за короткий час компанією було організовано відкриття нового офісу у затишному районі Львову. Наразі нова локація компанії  функціонує та має все для повноцінного робочого процесу. Також компанія допомагає з тимчасовим розміщенням співробітників українських офісів та їх родин у місті Лева (організовано роботу хостелу). В Intetics продовжує діяти програма з релокації з вибором країни.  

Допомога та благодійність. Команда Intetics допомагає волонтерським групам, надає фінансову допомогу та відправляє гуманітарну допомогу. Так, безпосередньо командою співробітників було зібрано близько 20 000$ на потреби ЗСУ, а також для рятувальників та цивільних/постраждалих українців. Було придбано автомобіль, медикаменти та їжа для ТРО, забезпечено продуктами харчування тих, хто евакуюється, а також були зібрані гроші на допомогу дітям та зроблено внесок до БО «Міжнародний благодійний фонд «Повернись живим». Колеги з інших офісів Intetics знаходяться на постійному зв’язку з українською командою, допомагають за можливістю знайти транспорт, житло, надають підтримку. Для української команди організовані сесії з професійним психологом. Ми на зв’язку 24/7. 

Це цікаво:   Як технології IoT, 5G і 5.5G впливатимуть на телеком-індустрію — головне з Міжнародного форуму широкосмугового зв’язку 2023 від Huawei

Новини IT » Прес-релізи » Новий офіс у Львові, допомога з релокацією та 20 000$ на потреби ЗСУ та постраждалим — як Intetics працює під час війни.

Опубліковано


Останні новини IT: