Vodafone відновив зв’язок у 20 населених пунктах Київської, Чернігівської та Херсонської областей

Vodafone відновив зв’язок у 20 населених пунктах Київської, Чернігівської та Херсонської областей

Інженери Vodafone протягом вихідних встигли відновили зв’язок у 20 населених пунктах Київщини, Чернігівщини та Херсонщини.

Знов є можливість користуватись зв’язком у мешканців 18 населених пунктів Київської області: Березівка, Великий Крупіль, Войтове, Гостролуччя, Дмитрівка, Калинівка, Капітанівка, Квітневе, Клавдієво-Тарасове, Колонщина, Красилівка, Лехнівка, Лукаші, Мила, Наливайківка, Паришків, Перемога та Стоянка.

У столиці також вдалось повернути до штатної роботи декілька базових станцій у різних районах, відновлено зовнішнє та частина внутрішнього покриття у ТРЦ «Ретровіль», ушкоджений внаслідок ракетної атаки.

Відновлений зв’язок у двох населених пунктах Херсонської області: у Бериславі та його передмісті, а також у селі Тягинка і околицях.

Також вісім населених пунктів Чернігівської області знову «в ефірі»: селища міського типу Михайло-Коцюбинське, Лосинівка, Талалаївка та Ріпки, а також села Велика дорога, Коломійцівка, Сальне та Рівчак-Степанівка.

Це цікаво:   «Усі українці – творчі», – стверджує Vodafone у новій рекламній кампанії

Новини IT » Прес-релізи » Vodafone відновив зв’язок у 20 населених пунктах Київської, Чернігівської та Херсонської областей

Опубліковано


Останні новини IT: