Huawei презентувала друге покоління інтерактивної панелі IdeaHub S2 для smart-офісу та освіти

Huawei презентувала друге покоління інтерактивної панелі IdeaHub S2 для smart-офісу та освіти

Huawei представила на Intelligent Collaboration 2022 новий продукт — першу інтерактивну панель Huawei IdeaHub S2 на базі HarmonyOS. Захід транслював телеканал CCTV. 

Під час заходу Сунь Цюань (Sun Quan), президент підрозділу Huawei Intelligent Collaboration Domain, заявив, що всеосяжне підключення та інтелектуальні технології є каталізаторами зміни звичок у повсякденному житті та роботі. Завдяки передовій системі для розумного офісу Huawei може побудувати ефективну стратегію комунікації і співпраці для міжнародних команд.

«Ми сподіваємося, що ефективний та інтелектуальний стиль роботи стане доступним для всіх, а не лише для співробітників Huawei. Це наша місія, і саме тому ми випускаємо інтерактивну панель IdeaHub S2 нового покоління, яка є першим у галузі рішенням на базі HarmonyOS. Ми з нетерпінням очікуємо на плідну співпрацю з партнерами і клієнтами для створення ще більшої цінності та цифровізації робочих місць, щоб кожен міг відчути переваги інтелектуалізації робочого процесу», — сказав Сунь Цюань.

https://e-file.huawei.com/-/media/EBG/Images/news/2022/harmonyos-huawei-ideahub-s2/S2.jpg?la=en
Характеристики та функції нової інтерактивної панелі Huawei IdeaHub S2

Huawei IdeaHub S2 забезпечує інтелектуальний досвід роботи у всіх сценаріях використання, включаючи офіси, школи та оселі. Інтерактивна панель оснащена низкою інновацій: відеоконференцзв’язком у форматі FHD, технологією організації нарад Bring Your Own Meeting (BYOM), Wi-Fi 6 для прямої проєкції, режимом Multi-Window і функцією App Multiplier. Усі ці можливості роблять IdeaHub S2 ідеальним рішенням для цифровізації робочого простору.

Smart-наради у всіх сценаріях і високорівневий сертифікат безпеки

Huawei IdeaHub S2 — результат 30-річного досвіду роботи Huawei з розробки передових технологій відеоконференцзв’язку. Панель забезпечує комплексні можливості для збирання, кодування, передачі, декодування та відображення відео, а також відтворює реалістичні зображення у чудовій роздільній здатності FHD. Крім того, IdeaHub S2 підтримує роботу програм для хмарних конференцій, а саме Huawei Cloud Meeting і Huawei Cloud WeLink, завдяки чому не потрібно використовувати додаткові інформаційно-технологічні операції. Це дозволяє підвищити економічну ефективність роботи і поліпшити користувацький досвід.

Це цікаво:   Національна рада оприлюднює роз’яснення щодо ситуації з каналами, якими володіє Viasat World Limited

Huawei IdeaHub S2 підтримує технологію BYOM, яка дозволяє безперешкодно переносити трансляцію нарад із мобільних телефонів чи ПК на панель.

Також Huawei IdeaHub S2 має сертифікат CC EAL5+, який свідчить про найвищий рівень безпеки комерційних систем. IdeaHub S2 забезпечує повний захист «хмари, каналу, пристрою та чипа», включаючи дозволи API, захист конфіденційної інформації і доступу до запису.

Smart-офіс та екосистема великої кількості додатків

Huawei IdeaHub S2 підтримує нову технологію Wi-Fi Direct для одноетапного проєктування. Тепер для початку проєктування необхідно просто увімкнути Wi-Fi на пристрої. Також інтелектуальна панель забезпечує найнижчу в галузі затримку 16 мс, що покращує можливості написання тексту.

Huawei IdeaHub S2 підтримує режим Multi-Window для зручності виконання кількох завдань одночасно, наприклад, перегляду інформації і написання тексту на дошці. Це значно підвищує ефективність роботи. Понад 1000 програм сумісні з функцією App Multiplier, яка забезпечує простоту навігації і дублює програми у двох вікнах. Це дозволяє збільшити робочий простір виконання завдань. IdeaHub S2 підтримує можливості проведення нарад, інтерактивної дошки, проєктування, інтерфейсу користувача (UI), управління та кастомізації для швидкої інтеграції із додатками партнерів.

Нова серія Huawei IdeaHub series забезпечує комплексні рішення для офісів, навчання та осель, надаючи преміальний та інтелектуальний досвід використання у будь-якій галузі чи середовищі. Так, окрім панелі IdeaHub S2 нового покоління для цифрової трансформації офісів, у лінійці представлені IdeaHub B2 — абсолютно нова панель для нарад; та IdeaHub Board 2 — панель для освітніх цілей.

Більше інформації про Huawei IdeaHub S2 можна знайти за посиланням: https://e.huawei.com/en/products/cloud-communications/ideahub/ideahub-s2.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei презентувала друге покоління інтерактивної панелі IdeaHub S2 для smart-офісу та освіти

Опубліковано


Останні новини IT: