SOFTICO стала реселером CAD-Manufacturing Solutions

SOFTICO стала реселером CAD-Manufacturing Solutions

Поспішаємо повідомити, що компанія SOFTICO стала офіційним партнером CAD-Manufacturing Solutions.

Компанія CAD-Manufacturing Solutions спеціалізується на розробці програмного забезпечення САПР вже понад 30 років. Підписаний договір SOFTICO та CAD-Manufacturing Solutions передбачає розвиток партнерського каналу в Україні.

Продукти CAD-Manufacturing Solutions пропонують повний набір інструментів для малювання, сумісних із 2D та 3D AutoCAD®. Це найкращий вибір для інженерів, архітекторів та консультантів, а також для тих, хто працює за допомогою креслень САПР. Рішення розроблене, щоб надати найкращу сумісність та справжню альтернативу програмному забезпеченню САПР для програмного забезпечення Autodesk® AutoCAD®, надаючи широкий набір інструментів програмування для розробки LISP, VBA .Net та IRX. CMS IntelliCAD також пропонує вбудовану підтримку для розширення файлу DWG. 

Користувачі CMS IntelliCAD створюють складні креслення, починаючи від схем електроустановок і закінчуючи макетами HVAC. Вони можуть розробляти власні додаткові модулі за допомогою інтерфейсу прикладного програмування CMS IntelliCAD (API) і використовувати переваги інтегрованих додаткових компонентів, таких як QuoteCAD™ Manufacturing. QuoteCAD™ Manufacturing, наприклад, генерує оцінки витрат і замовлення з спеціального структурованого каталогу продуктів, який можна зв’язати з будь-якою технічною документацією, включаючи дані креслення IntelliCAD.

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. 

Детальніше про CAD-Manufacturing Solutions тут https://www.youtube.com/user/intellicadms

Це цікаво:   Vodafone запустив програму стажування для української молоді

Новини IT » Прес-релізи » SOFTICO стала реселером CAD-Manufacturing Solutions

Опубліковано


Останні новини IT: