Huawei представила новий інтелектуальний модульний ЦОД FusionModule2000 6.0 і компактні ДБЖ SmartLi UPS2000-H

Huawei представила новий інтелектуальний модульний ЦОД FusionModule2000 6.0 і компактні ДБЖ SmartLi UPS2000-H

Компанія Huawei продемонструвала два нових доповнення до своєї лінійки інтелектуальних рішень для центрів обробки даних: модульний ЦОД FusionModule2000 6.0 для малих і середніх ЦОД і компактні джерела безперебійного живлення (ДБЖ) SmartLi UPS2000-H.

Ці нові рішення допоможуть партнерам Huawei отримати конкурентну перевагу на ринку впроваджуючи екологічну цифровізацію бізнесу в економічно вигідний спосіб.

https://digitalpower.huawei.com/attachments/data-center-facility/f5bdadb6e5e64fbca88fd2b1e0db6fd8.jpeg
Фей Чженьфу, президент Huawei Data Center Facility Domain

«Як націлений на інновації постачальник рішень для центрів обробки даних ми докладаємо значних зусиль до розширення й оновлення кожної серії продуктів, аби забезпечити конкурентоспроможність наших клієнтів, — зазначив Фей Чженьфу (Fei Zhenfu), президент Huawei Data Center Facility Domain.Ми прагнемо бути лідерами ринку в довгостроковій перспективі, всебічно працюючи над конкурентними перевагами наших продуктів, створюємо продуктову унікальність і розширюємо продуктовий портфель».

FusionModule2000 6.0: модернізоване рішення для інтелектуальних модульних центрів обробки даних, що забезпечує максимальну енергоефективність периферійних обчислень

З випуском FusionModule2000 6.0 компанія Huawei розширила свій портфель рішень для інтелектуальних модульних ЦОД для периферійних обчислень. Модульне рішення для малих і середніх ЦОД з абсолютно новою конструкцією призначене для задоволення потреб освітніх та урядових установ і клієнтів у сфері роздрібної торгівлі, яким потрібні компактніші та більш екологічні модульні ЦОД.

FusionModule2000 6.0

Основні характеристики

Екологічність. Середньорічна ефективність використання енергії (PUE) FusionModule2000 6.0 може становити лише 1,111. Китайський науково-дослідний інститут хмарних обчислень і Big Data, а також ІТ-група The Green Grid China (TGGC) провели тести, згідно з якими ЦОД із вхідною потужністю 100 кВт, використовуючи FusionModule2000 6.0, може знизити PUE на 30% порівняно з рішеннями конкурентів. В такий спосіб можна заощадити споживання електроенергії приблизно на 27 000 доларів США на рік.

Це цікаво:   «Хуавей Україна» навчає інструкторів для фірмової Академії інформаційно-комунікаційних технологій

Спеціальні інструменти та провідні технології, такі як насос холодоагенту, адаптивний компресор та ПЗ iCooling, залучаються для максимального підвищення ефективності охолодження й оптимізації енергоспоживання центрів обробки даних.

Простота. FusionModule2000 6.0 вирішує більшість проблем зі спеціальними вимогами до приміщення завдяки своїм характерним особливостям, таким як компактні габарити і мала вага. Повністю інтегроване джерело безперебійного живлення і конструкція SmartLi-inside зменшують площу рішення на 60%, а вагу — на 30% порівняно з ДБЖ, що працюють зі свинцево-кислотними акумуляторами. Модульна структура та спрощена процедура введення в експлуатацію скорочують період впровадження з 30 до 7 днів, а експлуатація та технічне обслуговування спрощуються за рахунок можливості керування за допомогою мобільного пристрою.

Надійність. Від апаратної архітектури і до програмного забезпечення, кожен компонент FusionModule2000 6.0 розроблено з урахуванням стандартів безпеки. Надійне обладнання гарантує відсутність збоїв живлення, нульові ризики у роботі батареї та відсутність зменшення продуктивності системи охолодження. Архітектура безперервного охолодження забезпечує безперебійність сервісу. Інтелектуальне модульне рішення для центру обробки даних уже отримало сертифікацію кібербезпеки China Cyber Security Certification і міжнародну сертифікацію за критеріями оцінки інформаційної безпеки.

Компактне джерело безперебійного живлення SmartLi UPS2000-H: економія простору на 65%

Для подолання таких проблем невеликих ДБЖ, як складність налаштування та низька енергоефективність, Huawei випустила UPS2000-H — спрощене, надійне й екологічне рішення для електроживлення, інтегроване з літій-іонною батареєю SmartLi Mini.

https://digitalpower.huawei.com/attachments/data-center-facility/1635c488d9024482882b26183d2d1290.jpeg
SmartLi UPS2000-H

Простота. ДБЖ UPS2000-H вирізняється легким впровадженням, експлуатацією та обслуговуванням. Воно призначене для монтажу як у стійку, так і окремо на підлозі. Пристрій вмикається одним натиском кнопки й автоматично запускається протягом трьох хвилин, забезпечуючи спрощене, швидке та безпроблемне впровадження. Пристроєм можна керувати віддалено в режимі реального часу за допомогою хмарних сервісів, що ще більше знижує витрати на експлуатацію та технічне обслуговування.

Це цікаво:   Vodafone запровадив нові послуги для керування ІоТ-картками

Надійність. UPS2000-H вирізняється ультрасучасним дизайном і високою надійністю. Його симетрична конструкція у формі трикутника, схожа на щит, отримала престижну світову премію у галузі дизайну Reddot Design Award. Доступність UPS2000-H може досягати 99,999% завдяки мідним шинам підключення. Лазерне зварювання та посилена ізоляція 6 кВ подовжують термін служби SmartLi Mini до 10 років. Батареї SmartLi Mini містять вогнегасник на рівні батарейного модуля для запобігання розповсюдженню вогню, що забезпечує високу надійність UPS2000-H у надзвичайних ситуаціях.

Екологічність. UPS2000-H забезпечує найкращу в галузі ефективність до 96%, що на 2% вище, ніж у конкурентів. Підвищення ефективності допомагає значно заощадити кошти. UPS2000-H відрізняється високою щільністю потужності: 5 юнітів містять 6 кВт з 40-хвилинним резервним живленням. Порівняно зі звичайною висотою в 14 юнітів, UPS2000-H із системою акумуляторних батарей SmartLi Mini заощаджує місце в шафі на 65% і дозволяє розмістити додаткове ІТ-обладнання заввишки 9 юнітів у тій самій шафі.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei представила новий інтелектуальний модульний ЦОД FusionModule2000 6.0 і компактні ДБЖ SmartLi UPS2000-H

Опубліковано


Останні новини IT: