Vodafone відновив зв´язок вже у 45 деокупованих містах і селах Херсонської області

Vodafone відновив зв´язок вже у 45 деокупованих містах і селах Херсонської області

Відновлення зв´язку в Херсоні та області триває. Перша базова станція Vodafone у Херсоні під´єднана до постійного електроживлення в день ввімкнення електромережі в Херсоні, на даний момент вже п´ять базових станцій в місті з постійним живленням. Також інженери компанії відремонтували ще одну волоконно-оптичну лінію зв´язку, що з´єднує Херсон та передмістя з ядром мережі. Резервування забезпечить більшу надійність роботи мережі.

За минулий тиждень Vodafone суттєво збільшив покриття у Херсонській області. Зв´язок повернувся у звільнені населені пункти Херсонщини: смт Білозерка, с. Високе Тягинської ОТГ Бериславського району, с. Садове, с. Музиківка, смт Зеленівка і смт Комишани Херсонського району.

Загалом зв´язок поновлений вже у 45 деокупованих містах і селах Херсонської області.

Фахівці продовжують працювати над відновленням об´єктів зв´язку, щоб забезпечити достатню ємність мережі та покращити якість послуг для херсонців. Так, завдяки запуску додаткових базових станцій протягом останнього тижня зв´язок покращено у Суворівському районі міста, у Таврійському та Шуменському мікрорайонах та мікрорайоні Острів.

Для всіх абонентів, які знаходяться на звільнених територіх та зберегли активні SIM-карти Vodafone, нараховується:

  • 10 ГБ мобільного інтернету;
  • 1000 хвилин для дзвінків на всіх операторів.

Також команда Vodafone працює над розблокуванням SIM-карт та відновленням їх роботи. Мешканці, які втратили свої номери, отримали від співробітників компанії нові безкоштовні sim-картки.

Це цікаво:   На сайті Vodafone з’явилась функція підбору тарифу

Новини IT » Прес-релізи » Vodafone відновив зв´язок вже у 45 деокупованих містах і селах Херсонської області

Опубліковано


Останні новини IT: