Український фонд стартапів і Payoneer підтримають технологічні стартапи, що виходять на глобальний ринок

Український фонд стартапів і Payoneer підтримають технологічні стартапи, що виходять на глобальний ринок

Український фонд стартапів (USF) і міжнародна платіжна платформа Payoneer стали партнерами та запустили спільну пропозицію для технологічних стартапів, що виходять на міжнародний ринок. Компанії отримають можливість отримувати та надсилати платежі за особливими умовами, а також інші переваги.

Під особливими умовами маються на увазі знижені комісії на отримання та відправлення платежів у Payoneer. Також підприємці зможуть скористатися пришвидшеним підключенням до платформи, послугами персонального менеджера та іншими перевагами.

Взяти участь у пропозиції може будь-який технологічний стартап, що співпрацює або співпрацював з USF і має іноземних клієнтів. Для цього потрібно заповнити форму за посиланням.

«Швидкість — дуже важлива компонента для стартапів. Швидкість запуску бізнесу, взаємодії з клієнтами чи всередині команди, швидкість платежів напряму впливають на їхню успішність. Тож ми з Українським фондом стартапів вирішили об’єднатись, щоб допомогти нашим стартапам і полегшити їм умови виходу на міжнародний ринок. Адже чим більше в Україні буде успішних бізнесів, тим сильнішою буде економіка й тим швидше країна відновиться після перемоги», — прокоментував Ігор Герасько, Sales Team Leader Payoneer в Україні.

«Фінансова складова є невіддільною у функціонуванні будь-якого бізнесу. Ідея без інвестицій і подальшої реалізації приречена. Як і вже готовий стартап без масштабування та підкорення нових горизонтів. З нашим партнером Payoneer ми прагнемо зробити ці нові горизонти досяжними», — зазначив Павло Карташов, CEO USF.

Це цікаво:   Vodafone оновив лінійку тарифів IoT для бізнесу

Новини IT » Прес-релізи » Український фонд стартапів і Payoneer підтримають технологічні стартапи, що виходять на глобальний ринок

Опубліковано


Останні новини IT: