Vodafone та YouTube відновлюють співпрацю

Vodafone та YouTube відновлюють співпрацю

Vodafone дарує всім абонентам підписку YouTube Premium безкоштовно на 2 місяці 

Vodafone відновлює партнерство із YouTube і відтепер всі абоненти оператора отримають можливість підключення підписки YouTube Premium безкоштовно на 2 місяці. 

З 24 лютого 2022 року життя всіх українців змінилось і це відобразилось як на побутових звичках, так і на профілі споживання контенту – доступ до інформації став життєвою необхідністю для всіх вікових груп. Українці майже 24/7 відстежують новини, огляди експертів з фронту, репортажі з міжнародних майданчиків тощо. А найпопулярнішим майданчиком для перегляду відео в мережі інтернет серед українців є відеохостинг YouTube, що об’єднав майже 23 млн користувачів. 

Розуміючи наскільки важливо зараз мати зручний інструмент доступу до величезної кількості контенту в будь-який час та навіть за несприятливих умов, два глобальних міжнародних бренди надають абонентам Vodafone в Україні доступ до YouTube Premium безкоштовно на 2 місяці.

Підписка YouTube Premium забезпечує можливість ще зручніше користуватися сервісом YouTube, особливо в поточних умовах, завдяки додатковим можливостям:

– завантажувати контент на телефон, що робить його доступним і без інтернету;

– не зупиняти контент навіть на заблокованому екрані або при переході в інший застосунок;

– дивитись відео без реклами.

Скористатись пропозицією можуть усі абоненти Vodafone, які ще не користувались підписками на YouTube, YouTube Music або Google Play Music – згідно з глобальною політикою YouTube в усіх країнах. 

Для того, щоб підключити послугу, потрібно пересвідчитись, що пакет послуг мобільного зв’язку оплачений згідно з тарифом та підключити акцію самостійно у застосунку My Vodafone або через USSD *313#

Це цікаво:   Vodafone запустив новий тариф Turbo: безлімітний інтернет та 1 600 хв за 165 грн

Новини IT » Прес-релізи » Vodafone та YouTube відновлюють співпрацю

Опубліковано


Останні новини IT: