Альтернет забезпечує конференцію «ІМУ» Інтернетом

Компанія Альтернет (ТОВ «Українські новітні технології») виступила технічним Інтернет-партнером III-ої Міжнародної конференції “Інтернет-маркетинг в Україні”.

24-25 травня у  Київському академічному театрі ляльок, який розташовано  у центрі столиці по вул. Грушевського 1А., відбулася третя міжнародна конференція «ІМУ», присвячена ринку Інтернет-маркетингу та реклами в Україні.

 

Компанія Альтернет забезпечила конференцію безпроводовим швидкісним каналом доступу до мережі Інтернет за технологією WiMAX. Особливістю підключення було те, що канал надавався у будинок театру, розташований у живописному парку у центральній частині Києву, де оперативне підключення до звичайних проводових провайдерів було неможливим. Тому Альтернет запропонував швидке та зручне рішення – організацію підключення до безпроводового Інтернету за один день.

 

Євген Шевченко, директор рекламної агенції UaMaster, яка виступила організатором конференції, відзначив професіоналізм та оперативність співробітників компанії Альтернет. «Ми на практиці переконались, що технологія WiMAX у найкоротші терміни дозволяє вирішувати проблему отримання широкосмугового каналу навіть в умовах щільної міської забудови у тих місцях, де це є неможливо за допомогою проводових операторів».

 

Alternet – торгова марка, що належить ТОВ “Українські Новітні Технології”, одна з перших у світі та перша в  Україні мережа беспроводової передачі інформації, побудована на базі новітньої радіо-технології WiMAX. Мережа Альтернет  сьогодні працює у Києві, Київський області, Харкові, Львові, Дніпропетровську, Донецьку та Одесі на частотах 3,4-3,6 ГГц (ліцензія НКРЗ №5241 від 01.11.06). Офіційний запуск мережі Альтернет у комерційну експлуатацію відбувався 10 листопада  2005 р. Компанія надає доступ до мережі Інтернет на швидкості до 2 Mбіт/сек. Інвесторами компанії є венчурні фонди Intel Capital и Русские Технологии. WiMAX (Worldwide Interoperability for Microwave Access) – це комерційне ім’я стандарту беспроводового зв’язку «802.16». WiMAX передбачає не тільки передачу даних, але й голосу  та відео у вигляді даних.

Це цікаво:   Vodafone Україна виходить з мережі Глобального договору ООН

Новини IT » Прес-релізи » Альтернет забезпечує конференцію «ІМУ» Інтернетом

Опубліковано


Останні новини IT: