Відзначені нагородами, преміум-монітори LG розроблені з урахуванням сучасних реалій дистанційної роботи з дому

Відзначені нагородами, преміум-монітори LG розроблені з урахуванням сучасних реалій дистанційної роботи з дому

Лінійка моніторів LG 2021, оптимізована для професійної творчої роботи і нового рівня продуктивності для абсолютно унікального досвіду користувача 

Новітні монітори преміум-класу LG 2022 року, розроблені для задоволення потреб професійних користувачів у всьому світі, дебютують на віртуальній прес-конференції CES 2022 LG 4 січня. Обидва монітори LG UltraFine Display (модель 32UQ85R), і LG DualUp Monitor (модель 28MQ780) пропонують елегантний і практичний дизайн, розширені можливості підключення та чудовий інтерфейс для дистанційних та офісних працівників, включаючи творчих професіоналів і програмістів. Не дивно, що завдяки неперевершеній якості зображення, потужній продуктивності, персоналізації та зручності обидва ці рішення отримали нагороди CES 2022 Innovation Awards. 

Коли впорається лише професіонал 

Новий монітор LG UltraFine Display – це монітор професійної якості, розроблений з урахуванням потреб арт-директорів, графічних дизайнерів, фото-, відеоредакторів та стримерів. Його 32-дюймова панель Nano IPS Black з роздільною здатністю 4K UHD (3840 x 2160) має коефіцієнт контрастності 2000:1 і 98-відсоткове покриття колірної гами DCI-P3, забезпечуючи глибокий чорний та інші кольори, які зберігають яскравість за різних умов. Перша панель LG Nano IPS Black дозволяє дисплею LG UltraFine відображати реалістичні та деталізовані чорні тони, додаючи більше глибини зображенням та дозволяючи творцям втілювати свої задуми з підвищеною точністю. 

Щоб підтримувати рівень точності кольору, необхідний для сучасних креативних людей, LG UltraFine Display оснащений знімним датчиком автокалібрування. Калібрування можна легко запланувати за допомогою інтуїтивно зрозумілого програмного забезпечення LG, заощаджуючи свій час за рахунок автоматичного виконання цього важливого завдання.

Два завжди краще, ніж один

Потужний інструмент для багатозадачності, LG DualUp Monitor ідеально підходить для будь-яких завдань, у тому числі створення та кодування контенту. Монітор оснащений дисплеєм Nano IPS з унікальним співвідношенням сторін 16:18 – це абсолютно новий формат на ринку моніторів. Інноваційний монітор з роздільною здатністю Square Double QHD (2560 x 2880) має таку саму площу екрану, що й два 21,5-дюймові дисплеї, а також оснащений функцією вертикального розділення екрана, що дозволяє користувачам бачити більше одним поглядом. Підвищуючи продуктивність та зручність, LG 28MQ780 покращує комфорт користувача за допомогою ультрарегульованої підставки LG Ergo, яка заощаджує простір, окільки надійно кріпиться до більшості столів. А екран LG DualUp Monitor з подвійною висотою зменшує рухи голови з боку на бік, що є основною причиною болю в шиї. 

Це цікаво:   «Король телевізорів»: LG представляє нову лінійку OLED-телевізорів з найбільшим у світі екраном

«Монітори LG преміум-класу 2022 року забезпечують якість зображення, функціональність та зручність використання, які можуть задовольнити потреби як професійних, так і домашніх користувачів, – сказав Сео Ен Чже, старший віце-президент та керівник ІТ-підрозділу компанії LG Electronics Business Solutions. Ці продукти, які визнані нагородою CES Innovation Award, є прикладом нашого прагнення досліджувати нові форм-фактори та функціональні можливості для розширення та посилення нашої флагманської лінійки моніторів».

Дізнайтеся більше про нові монітори преміум-класу, приєднавшись до віртуальної прес-конференції LG на виставці CES 2022 4 січня о 08:00 за тихоокеанським стандартним часом.


Новини IT » Технології » Відзначені нагородами, преміум-монітори LG розроблені з урахуванням сучасних реалій дистанційної роботи з дому

Опубліковано


Останні новини IT: