Новий кухонний дует від LG, оснащений сервісом Thinq Recipe, вдосконалює процес приготування їжі

Новий кухонний дует від LG, оснащений сервісом Thinq Recipe, вдосконалює процес приготування їжі

Комплексне рішення для кухні 2022 року від LG пропонує передові технології приготування їжі та постійний доступ до рецептів

Компанія LG Electronics (LG) має намір зробити життя на кухні простішим, ніж будь-коли, представивши своє нове кухонне обладнання: подвійну духову шафу (LG InstaView® Double Oven Range) та мікрохвильову піч для встановлення над плитою (Over-the-Range Microwave Oven ) LG InstaView®. Ця побутова технікапреміум-класу, що включає ключові технології приготування їжі, стане першою кухонною технікою, що пропонує повну інтеграцію з новим сервісом LG ThinQ™ Recipe. Подвійна духовка оснащена технологією LG InstaView, яка дозволяє користувачам заглянути всередину пристрою, не відчиняючи дверцят і не дозволяючи виходити гарячому повітрю. Просто постукайте двічі по склу та активується функція підсвічування внутрішньої камери. Будучи повноцінним кухонним рішенням для сучасної оселі, обидва продукти дебютують на виставці CES 2022 наступного тижня. 

У новій лінійці використовується технологія LG ProBake® Convection для швидкого та ретельного приготування їжі без попереднього нагріву, щоб щоразу отримувати смачні та рівномірно приготовлені страви. Завдяки точному контролю температури та повітряного потоку ProBake забезпечує коротший час приготування, а також є ключовим інгредієнтом в режимах Air Fry та Air Sous Vide. Air Fry дозволяє кулінарам створювати чудові хрумкі смажені ласощі, використовуючи набагато менше масла, ніж у фритюрі, а Air Sous Vide забезпечує ніжні та соковиті страви, які змусять запрошених до обіду гостей просити добавки.

Інша половина виняткового кухонного дуету, мікрохвильова піч Over-the-Range LG, використовує запатентовану технологію Steam Cook для приготування більш соковитих, корисних та смачних страв. Висувна система ExtendaVent™ у цій мікрохвильовій печі преміум-класу ефективно знижує кількість диму та стійких запахів на кухні. Внутрішнє покриття EasyClean запобігає прилипанню їжі та жиру й дозволяє легко очищати його навіть просто використовуючи вологу ганчірку 1. Мінімалізм дизайну LG чудово підкреслює нержавіюча сталь та загартоване скло LG WideView™. 

Це цікаво:   Самоочищення, автономність та збереження тканин: LG презентує сушильну машину

Новий сервіс LG ThinQ Recipe, який стане доступним у 2022 році, забезпечує більш повний і зручний інтерфейс користувача, зібравши всі послуги та контент для розумної кухні від LG та її партнерів в одному місці. LG ThinQ Recipe, доступ до якого здійснюється через додаток LG ThinQ, пропонує комфортну подорож у світ кулінарії. Сервіс дозволяє будь-кому шукати, планувати, купувати і готувати за сотнями легких рецептів, включаючи апетитні варіанти від SideChef, Innit та LG Originals Series. Контент останнього підготовлений власними шеф-кухарями LG із використанням тільки кухонної техніки LG 2.

У співпраці з бостонським стартапом в області штучного інтелекту Foodspace Technology сервіс ThinQ Recipe також інтегрує функцію LG Scan to Cook, що заощаджує час. LG Scan to Cook сканує і відправляє інструкції з приготування обраних заморожених страв. 

Proactive Customer Care, рішення LG для обслуговування клієнтів на базі AI, також доступне в інтуїтивно зрозумілому додатку ThinQ. Використовуючи штучний інтелект та технології глибокого навчання для аналізу даних про продуктивність, проактивна служба підтримки клієнтів може надсилати користувачам корисні попередження та поради щодо обслуговування, щоб їхні мікрохвильові печі та духові шафи LG працювали оптимально рік за роком 3.

Лінійка LG InstaView 2022 з ThinQ Recipe буде представлена на віртуальному виставковому стенді LG на виставці CES 2022, починаючи з 5 січня. 


Новини IT » Технології » Новий кухонний дует від LG, оснащений сервісом Thinq Recipe, вдосконалює процес приготування їжі

Опубліковано


Останні новини IT: