Високошвидкісний монітор із mini LED підсвічуванням

Високошвидкісний монітор із mini LED підсвічуванням

AGON by AOC представляє монітор AGON PRO з частотою оновлення екрану 300 Гц та підтримкою NVIDIA Reflex, а також ігрову мишу AOC GAMING

AGON by AOC, один із провідних світових виробників ігрових моніторів та IT-аксессуаров, з гордістю представляє AGON PRO AG274QGM – монітор з високошвидкісним mini LED підсвічуванням. Модель AG274QGM з діагоналлю 68,6 см (27 дюймів) може похвалитися IPS-панеллю з роздільною здатністю QHD (2560×1440 пікселів), винятковою частотою оновлення 300 Гц, а також підтримкою NVIDIA G-Sync Ultimate та NVIDIA Reflex Analyzer. На додаток до цього вражаючого монітора, компанія оголошує, що ігрова миша AOC GAMING GM510 тепер підтримує NVIDIA Reflex, завдяки чому її застосування разом із AG274QGM дозволить гравцям отримувати точні дані щодо затримки системи. Тепер геймери можуть брати участь в ігрових баталіях, знаючи, що затримки у їхньої системи малі настільки, наскільки це можливо, а їхня реакція не сповільнюється обладнанням. Розпочнемо гру на підвищених оборотах!

C:\Users\Костя\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\XWZ51ZS6\PR_Image_new.jpg
Монітор AGON PRO AG274QGM

Геймінг на межі

В сучасних динамічних іграх, де перемога вимірюється мілісекундами, ставки дуже високі. І одна неправильно розрахована ціль або навіть невелика затримка може означати поразку. Ігри, що використовують NVIDIA Reflex API, зменшують затримку введення за рахунок динамічної синхронізації графічних процесорів GeForce з центральним процесором, завдяки чому геймери можуть швидше виявляти цілі, краще реагувати і точніше прицілюватися. Окрім цього, пакет NVIDIA Reflex Analyzer може працювати в тандемі з моніторами та пристроями, що підтримуються NVIDIA Reflex, даючи можливість користувачам точно бачити, яка загальна затримка їх системи, і грати, знаючи, що комп’ютер працює з мінімально можливими затримками.

Піднімаючи планку

AGON PRO AG274QGM створений саме для тієї геймерської аудиторії, для якої мілісекунди мають значення. Цей амбітний ігровий монітор забезпечує виняткову частоту оновлення 300 Гц та час відгуку GtG усього в 1 мс. AG274QGM може похвалитися роздільною здатністю QHD (2560×1440 пікселів), яка на сьогоднішній день є оптимальним варіантом з точки зору досягнення високої частоти кадрів за високої чіткості зображення.

Це цікаво:   LG представляє телевізори QNED 2024 з покращеною якістю зображення та широким вибором екранів

IPS-панель AG274QGM забезпечує широкі кути огляду, високу точність кольору і відрізняється запатентованим калібруванням кольору від NVIDIA. Підсвічування на основі mini LED складається з 576 зон з регульованою яскравістю, що забезпечує захоплююче візуальне сприйняття і глибокий чорний колір, дозволяючи монітору відповідати стандарту VESA DisplayHDR 1000. Висока частота оновлення 300 Гц робить AG274QGM швидким рішенням із підсвічуванням mini LED. Підтримка технології NVIDIA G-Sync ULTIMATE дає користувачам можливість використовувати переваги змінної частоти оновлення для усунення затримок і розривів зображення. Більше того, це означає зменшення затримки введення навіть при відтворенні високо реалістичних зображень HDR. Вбудований модуль G-Sync синхронізує зображення на екрані з графічним процесором. Завдяки цьому AG274QGM забезпечує геймерам по-справжньому плавний геймплей без ореолів.

Окрім цього, AG274QGM відрізняється підтримкою NVIDIA Reflex Analyzer. Цей модуль відстежує кліки ігрової миші, вимірюючи час до зміни пікселів (наприклад, спалаху від пострілу пістолета) на екрані. Для більшої гнучкості у повсякденному використанні AG274QGM оснащений чотирма портами USB 3.2, що дозволяє користувачам безпосередньо підключати периферію, такі як клавіатуру або мишу. USB-порт, відзначений зеленим кольором, призначений для пристроїв, що підтримують NVIDIA Reflex Analyzer.

AGON by AOC представляє також ігрову мишу з підтримкою NVIDIA Reflex. Після запуску симетричної ігрової миші GM500 у 2021 році компанія виводить на ринок нову мишу – AOC GAMING GM510 з підтримкою NVIDIA Reflex. Ця незвичайна модель для правшів відрізняється оригінальним візерунком у вигляді сот та футуристичним зовнішнім виглядом. Унікальна форма та конструкція роблять мишу максимально легкою, її вага становить лише 58 г. Завдяки меншій кількості точок контакту та повітропроникній конструкції ця миша відрізняється зручністю у використанні. Маніпулятор оснащений високоякісним датчиком Pixart PMW3389 та надійними перемикачами Kailh, розрахованими на 80 мільйонів натискань. AOC GM510 пропонує користувачам 16000 DPI, прискорення 50 g і точність відстеження 400 дюймів в секунду. Поєднання усіх цих параметрів роблять цю мишу чудовим рішенням для геймерів, що беруть участь у складних змаганнях.

C:\Users\Костя\Desktop\11790_GM510_Nvidia_1080x1080.jpg
Ігрова миша AOC GAMING GM510

Оскільки обидва представлені продукти підтримують технологію NVIDIA Reflex, миша GM510 може бути підключена до відповідного USB-порту на AG274QGM, що дозволить гравцям відстежувати точну інформацію про затримку системи. У конкурентному ігровому світі, де час реакції та низька затримка мають першорядне значення, AG274QGM та GM510 стануть найкращими товаришами по команді для вимогливих геймерів, які зможуть відстежувати будь-які затримки у своїй системі, покращуючи її продуктивність. Стрімкі ігри на надвисоких швидкостях ще ніколи не були такими захоплюючими!

Це цікаво:   LG представляє смарт-монітор MyView 4K на CES 2024

Дата початку продажу та вартість AGON PRO AG274QGM поки не підтверджені.

Миша AOC GAMING GM510 вже доступна у продажу за роздрібною ціною 1099 гривень


Новини IT » Технології » Високошвидкісний монітор із mini LED підсвічуванням

Опубліковано


Останні новини IT: