Миша Logitech Signature M650 пропонує індивідуальний підхід та можливість працювати навіть лівою рукою

Миша Logitech Signature M650 пропонує індивідуальний підхід та можливість працювати навіть лівою рукою

Виберіть свій розмір та працюйте весь день з комфортом за допомогою прокручування SmartWheel

Сьогодні компанія Logitech представила нову бездротову мишу Signature M650 та мишу Signature M650 – зручну мишу двох різних розмірів та можливістю роботи лівою рукою, що дозволяє підвищити зручність для більшої кількості людей. Бездротова миша призначена для покращення будь-якого робочого столу та вдосконалення загального враження від роботи завдяки таким функціям, як прокрутка SmartWheel, майже безшумні клацання та округлий зручний дизайн, що дозволяє працювати швидше та комфортніше, ніж будь-коли.

У світі налічується понад мільярд співробітників, які працюють у сфері знань, та близько половини з них не користуються мишею або мають мишу початкового рівня, або провідну мишу з обмеженими функціями “, – каже Арт О’Гнімх, віце-президент компанії Logitech за напрямом креативності та продуктивності. “Signature M650 – це фірмова миша Logitech з простими функціями, які підвищують продуктивність, полегшують та прискорюють роботу протягом усього дня “.

Чи працюєте ви над документом або переглядаєте веб-сайт, прокрутка SmartWheel миші Signature M650 допомагає забезпечити точність прокручування або високу швидкість, коли це необхідно. Миша Signature M650 також оснащені технологією SilentTouch, що знижує шум на 90% при натисканні, у порівнянні з мишею Logitech M185, що є ідеальним при натисканні під час відеодзвінка. Насолоджуйтесь надійним бездротовим з’єднанням та батареєю, термін служби якої становить до двох років.

Завдяки двом розмірам, можливості роботи лівою рукою, а також округлій форми, м’якої області для великого пальця та приємної на дотик бічної ручки, Signature M650 дозволяє комфортно працювати протягом тривалого часу та дає можливість налаштувати бічні кнопки на обрані поєднання за допомогою Logitech Options+. 

Це цікаво:   Технології для безпечної евакуації в місцях масового скупчення людей

Signature M650 доступна в білому, графітовому та рожевому кольорах. Працює з операційними системами Windows, MacOS, Linux, Chrome OS, ipadOS та Android. Миттєве підключення через Bluetooth Low Energy або USB-приймач Logi Bolt.

Дизайн враховує екологічні та соціальні наслідки з моменту отримання сировини до закінчення терміну служби. Компанія Logitech розробляє продукти для забезпечення максимальної зручності користувачів та мінімізації впливу на навколишнє середовище, тому частина пластикових деталей Signature M650 виготовлена ​​з переробленого пластику (PCR) – 64% для графітової версії, 26% для білої та 26% для рожевого кольорів. Програма PCR компанії Logitech ілюструє прагнення бренду до збереження довкілля та гарантує, що пластику з побутової електроніки, що відслужила свій термін, буде подароване друге життя. Поточні ініціативи щодо розширення цього зобов’язання означають, що приблизно половина мишей та клавіатур у великій лінійці Logitech включає пластик PCR, а в нових продуктах повністю використовуватиметься пластик PCR, де це можливо.

Ціна та доступність в Україні

Миші Signature M650 будуть доступні з 1 лютого 2022 року у всіх національних  крупних партнерах Logitech. Рекомендована ціна на Signature M650 та Signature M650 L становить 1 499 грн.


Новини IT » Технології » Миша Logitech Signature M650 пропонує індивідуальний підхід та можливість працювати навіть лівою рукою

Опубліковано


Останні новини IT: