Наступний крок до сталого розвитку – монітори Philips тепер сертифіковані відповідно до TCO Certified 9 покоління

Наступний крок до сталого розвитку – монітори Philips тепер сертифіковані відповідно до TCO Certified 9 покоління

У грудні минулого року лінійка високоекологічних продуктів компанії MMD, провідного спеціаліста з виробництва дисплеїв та ліцензійного партнера Philips з випуску моніторів, отримала сертифікацію за стандартом TCO дев’ятого покоління. Бренд Philips Monitors не тільки отримав цю сертифікацію одним із перших, але й став володарем рекордної кількості сертифікованих моніторів — 64 за станом на дату виходу нового стандарту. Порівняно з попередніми версіями, стандарт TCO дев’ятого покоління встановлює суворіші та всеохоплюючі критерії протягом усього життєвого циклу продукту та уможливлює наступні кроки для розробки стійких ІТ-продуктів.

Більше, ніж просто символ екологічності

Як провідний світовий екологічний стандарт для ІТ-продуктів, TCO виявляє проблеми та забезпечує розвиток галузі в сторону більшої стійкості. Сертифікація включає незалежну перевірку за комплексною системою актуальних критеріїв та структуровану систему для постійного покращення продукту, забезпечення реальних та стійких змін. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті.

Більш широкі екологічні та соціальні критерії протягом усього життєвого циклу

Щоби отримати право на сертифікацію за стандартом TCO дев’ятого покоління, продукти повинні відповідати ще більш суворим критеріям, ніж раніше, у різних категоріях, поєднуючи продуктивність з енергоефективністю. Незалежні експерти галузі вимірюють та перевіряють понад 40 нових показників ефективності сталого розвитку.

Розуміння важливості сталого розвитку з часом зростатиме — як серед виробників, так і серед споживачів. З одного боку, сертифікація за стандартом TCO — це чудова можливість для брендів виконувати зобов’язання перед довкіллям та суспільством. З іншого боку, це також дає можливість тим споживачам, які свідомо докладають зусиль до піклування про навколишнє середовище, вибирати продукти з маркуванням TCO Certified.

Новий рівень екологічної стійкості

Для Philips Monitors принципи сталого розвитку — це і керівництво до дії, і мета протягом усього виробничого циклу. Згідно зі стандартом TCO дев’ятого покоління, монітори Philips виробляються відповідально, з турботою про навколишнє середовище та безпеку. Вони оснащені рядом інноваційних енергозберігаючих та екологічно безпечних технологій, які виробляються в ланцюжку поставок, де пріоритетом є питання сталого розвитку та етики.

Це цікаво:   3000 євро на розвиток ідеї: Житомирська політехніка з партнерами запустили акселератор для технологічних стартапів

Так, більшість моніторів оснащені двома важливими для екологічної стійкості функціями: датчик PowerSensor заощаджує до 70% енергії за рахунок зменшення яскравості екрану, коли користувач відходить від пристрою, а LightSensor регулює яскравість залежно від умов довкілля. Моделі Philips 242B1G та Philips 272B1G — два найбільш енергоефективні монітори у світі, що забезпечують новий рівень енергозбереження без шкоди для продуктивності.

З турботою про суспільство

Бренд Philips Monitors активно працює над забезпеченням прозорого та етичного виробничого процесу. Виробник не тільки підвищує обізнаність, але й допомагає користувачам мінімізувати енергоспоживання та зробити вибір на користь сталого розвитку. Компанія активно прагне досягнення цілей сталого розвитку в тих галузях, де може зробити це найбільш ефективно. Докладніше про це читайте за посиланням.


Новини IT » Технології » Наступний крок до сталого розвитку – монітори Philips тепер сертифіковані відповідно до TCO Certified 9 покоління

Опубліковано


Останні новини IT: