Колекція POP: вибухова індивідуальність із новими клавіатурою та мишею Studio Series від Logitech

Колекція POP: вибухова індивідуальність із новими клавіатурою та мишею Studio Series від Logitech

Кольорові та естетичні рішення POP Keys і POP Mouse з клавішами emoji, що налаштовуються, та приємними відчуттями від механічного набору тексту скоро з’являться в Україні.

Нещодавно компанія Logitech випустила POP Keys, POP Mouse та Logitech Desk Mat – найновіші продукти в лінійці Logitech Studio, які додадуть нових емоцій у вашу повсякденну роботу. Випуск нової миші та механічної клавіатури змінює уявлення про те, як може виглядати ваш особистий робочий простір завдяки трьом яскравим рішенням.

Studio Series від Logitech втілює в собі оригінальність кожної людини “, – каже Арт О’Гнімх, віце-президент компанії Logitech за напрямом креативності та продуктивностіМи створили інноваційні продукти, які прагнуть бути такими ж виразними, як і наші користувачі, без зниження продуктивності “. 

У комплект постачання POP Keys входять вісім змінних клавіш emoji – чотири з них на самій клавіатурі. Клавіші можна легко налаштувати на улюблені емодзі або інше зручне поєднання клавіш за допомогою програмного забезпечення Logitech Options, яке можна завантажити на РС або Мас. POP Mouse також оснащена верхньою кнопкою, яка відкриває меню емодзі та може бути налаштована для зручності натискання в один клік.

POP Keys — це зручні механічні клавіші у стилі друкарської машинки з функціями нового покоління, виконані в стилі ретро. 12 нових комбінацій швидкого доступу FN включають кнопки Snip Screen, Mute Mic і Media Keys, щоб полегшити роботу. Набираючи текст, ви відчуєте, як ваші пальці підстрибують на зручних зігнутих клавішах, коли вони клацають і стукають.

Яскрава та компактна миша POP Mouse легко вміщується в сумку або кишеню, буде зручною для роботи в дорозі та підтримує продуктивність завдяки коліщатку Smartwheel, яке автоматично перемикається з високоточного режиму в режим швидкісного прокручування. Завдяки гладкому корпусу миша зручно лягає в долоню, та не створює жодного дискомфорту при роботі. POP Mouse доступна в трьох стильних кольорах, що додасть нових емоцій у вашу роботу та яскраво виділить робочий простір. Після завантаження Logitech Options мишу можна використовувати з Logitech Flow – програмним забезпеченням для простого копіювання та вставки тексту, файлів та зображень між комп’ютерами.

Це цікаво:   Нові телевізори TCL: зображення, яке стирає межі з реальністю

Обидва продукти POP розширюють можливості для творчості з використанням кількох пристроїв, одночасно під’єднуючись до трьох пристроїв через Bluetooth або бездротовий приймач Logi Bolt. Крім того, кожен з них гарантує міцність та тривалий час автономної роботи.

POP Keys та POP Mouse є найновішим доповненням лінійки Studio Series компанії Logitech. До неї також входять мінімалістична миша Pebble, клавіатури K580 та K380, а також новий килимок Logitech Desk Mat. POP Keys працює з macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS та Android, а POP Mouse – з Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS та Linux.

Ціна та доступність в Україні

Миша POP Mouse буде доступна з 1 лютого 2022 року у всіх великих національних рітейлерів. Рекомендована ціна POP Mouse складе 1 299 грн. Клавіатура POP Keys з’явиться в Україні з 1 березня, ціна становитиме  3 999 грн.


Новини IT » Технології » Колекція POP: вибухова індивідуальність із новими клавіатурою та мишею Studio Series від Logitech

Опубліковано


Останні новини IT: