HP на виставці CES 2022: Нові можливості гібридного формату роботи із застосуванням розумних технологій

HP на виставці CES 2022: Нові можливості гібридного формату роботи із застосуванням розумних технологій

Компанія HP Inc. розширює лінійку своїх продуктів – найбільша презентація на щорічній виставці технологій

На виставці електроніки CES 2022, що відбулася в січні, компанія HP Inc. представила нові пристрої та рішення, розроблені для розширення можливостей спільної роботи та креативності, які дозволяють користувачам працювати та займатися творчістю у будь-який час та у будь-якому місці.

Гібридний офіс виходить за рамки традиційної спільної роботи, кидаючи виклик новим технологіям, які тепер мають забезпечувати однакові можливості для кожного з нас попри те, де ми перебуваємо. Тепер люди самі вирішують, яким буде їхнє робоче місце, проте вимоги до їхньої роботи залишаються незмінними. Користувачам потрібно, щоб їх виразно бачили та чули, а самі вони при цьому зберігали б продуктивність та натхнення.

«Гібридний формат роботи змінив усе. Тепер ми маємо більше свободи, необхідної для підвищення нашої продуктивності та креативності, попри те, де ми перебуваємо, — каже Алекс Чо (Alex Cho), голова підрозділу Personal Systems компанії HP Inc. – Наші інновації в галузі обладнання, програмного забезпечення та нові рішення надають користувачам інструменти, що дозволяють досягти успіху в сучасному гібридному світі завдяки поєднанню найсприятливішої робочої обстановки з найоригінальнішими ідеями».

Використовуйте ефективні інструменти у рамках гібридного формату роботи

Продовжуючи розвивати своє портфоліо HP Presence, компанія HP додала нові цікаві функції для підвищення якості відеоконференцій. Тепер користувачі можуть покращувати своє зображення на екрані під час онлайн-зустрічей, персоналізуючи його за допомогою інструмента Appearance Filter, тоді як програма myHP надає єдину панель інструментів для керування та налаштування ПК – наприклад, через застосування налаштувань відео в програмах для проведення конференцій лише одним клацанням миші. HP також зробила доступною свою передову технологію для спільної роботи у більшості своїх продуктів, включаючи ПК серії EliteBook 800 G9, EliteBook 1000 G9, ZBook Firefly G9, вигнуті монітори Z40c і Z34c G3, а також новітні ПК Elite Dragonfly. Від 5-мегапіксельних камер з технологією HP Auto Frame до фільтрів шумопригнічення на основі ШІ та технології динамічного вирівнювання рівня голосу – HP Presence максимально сприяє тому, щоб ваші колеги, які перебувають за межами переговорної кімнати, бачили та чули вас, а обмін новими ідеями був би якомога комфортнішим.

А щодо гібридного режиму роботи, то HP розширила лінійку пристроїв Elite Dragonfly, щоб задовольнити попит клієнтів на мобільні пристрої преміум-класу, вивівши таким чином можливості спільної роботи користувачів на новий рівень. Ці пристрої сприяють подальшому розвитку екологічності нових технологій завдяки використанню переробленого магнію, алюмінію та пластику, який інакше міг би потрапити в океан.

Ноутбук HP Elite Dragonfly G3 з операційною системою Windows 11 дає можливість людям, які активно використовують мобільні пристрої, проводити кожну робочу зустріч максимально ефективно. HP Elite Dragonfly G3 — неймовірно легкий (менш ніж 1 кг) і доступний у кольорах Slate Blue та Natural Silver. Він оснащений процесорами Intel 12-го покоління. Ноутбук-трансформер HP Elite Dragonfly G3 із діагоналлю 13,5 дюймів пропонує користувачам набагато краще співвідношення площі екрану та корпусу – 3:2. Оснащений інструментами HP Presence, ноутбук Elite Dragonfly забезпечує винятковий досвід спільної роботи завдяки аудіосистемі від Bang & Olufsen, чотирьом окремим підсилювачам, які створюють повний ефект присутності, технології HP Dynamic Voice Leveling, що автоматично оптимізує чіткість голосу, та шумопригніченню 2.0. на основі ШІ, яке дозволяє покращити звук, щоб користувачів було чути навіть якщо вони в масках. Використовуючи інтелектуальну зарядку, акумулятор запам’ятовує режими роботи для оптимізації енергоспоживання. Рішення HP Wolf Security for Business забезпечує надійний захист від шкідливих програм та хакерських атак.

Це цікаво:   Research breakthrough could enable future 6G communications networks

Монітори HP E24m, E27m та E34m для конференц-зв’язку – це серія найдосконаліших у світі моніторів для конференц-зв’язку, які дозволяють проводити максимально реалістичні онлайн-наради у спеціально відведених робочих місцях. Уявіть себе з найбільш вигідної сторони під час будь-якого дзвінка за допомогою регульованої 5-мегапіксельної веб-камери, покращених датчиків освітлення, технології входу в систему Windows Hello, мікрофонів з шумопригніченням і фронтальних динаміків. Відповідаючи 200 критеріям якості, ці монітори були сертифіковані Zoom, тому ви можете бути впевнені, що вас бачитимуть і чутимуть з високою якістю відео та звуку. До того ж якщо потрібно переміститися в інше місце, просто під’єднайте всю систему за допомогою одного кабелю USB-C®. Що стосується вашого стану здоров’я, то ви можете зменшити навантаження на зір, завдяки використанню постійного підсвічування HP Eye Ease з низьким рівнем синього кольору та чотирипозиційну ергономіку пристрою.

Монітори HP M24 та M27, оснащені вебкамерами, призначені для тих, хто шукає витончені, але при цьому прості у використанні інструменти для проведення відеоконференцій. Завдяки 5-мегапіксельній вебкамері, фронтальним динамікам і мікрофонам з шумопригніченням, вони ідеально підходять для спілкування з друзями та сім’єю або для дистанційного навчання. 

Завдяки 5-мегапіксельній вебкамері, динамікам та мікрофонам з шумопригніченням монітори HP M24 та M27 дозволяють спілкуватися із сім’єю, друзями чи співробітниками. Приєднуйтеся до монітора за допомогою лише одного кабелю USB-C®

Усі компанії прагнуть того, щоб їхні співробітники мали підвищену продуктивність, налагоджені механізми спільної роботи та забезпечення безпеки у новому гібридному світі. З урахуванням цих вимог було розроблено нові пристрої НР, в яких використовується операційна система Windows 11:

  • Ноутбуки HP Elite x360 1040 G9 і HP EliteBook 1040 G9 розширюють межі продуктивності та легкості для користувачів мобільних рішень у всьому світі. Ці пристрої, призначені для плавного переходу до гібридного формату роботи, мають тонкий і легкий корпус із співвідношенням сторін екрану 16:10, що допомагає показувати більше інформації, знижуючи потребу в скролінгу. Завдяки технології HP Presence користувачі можуть виглядати і звучати якнайкраще, використовуючи 5-мегапіксельну камеру, 940-нм ІЧ-камеру та програмне забезпечення з ефектом повної присутності, яке покращує чіткість голосу.
  • ПК HP EliteBook 800 серії G9 оснащені ультратонким корпусом, новим екраном із співвідношенням сторін 16:10 та збільшеним співвідношенням панелі ClickPad. Завдяки технології HP Presence користувачі можуть працювати разом, отримуючи більш персоналізований досвід, який забезпечує додаткова 5-мегапіксельна камера з функцією автоматичного відстеження, аудіосистема Bang & Olufsen та можливість приєднання до мобільного зв’язку 5G.
  • ПК HP EliteBook 600 серії G9 – це потужні, прості в управлінні та високозахищені ПК, які дозволяють легко інтегруватися у наявні формати ІТ-інфраструктури, надаючи користувачам інструменти, необхідні для роботи практично будь-де.
  • ПК HP ProBook 400 серії G9 поєднують у собі легку конструкцію, можливість модернізації, комерційну продуктивність, підвищену безпеку та довговічність, що робить їх ідеальними пристроями для задоволення потреб зростаючого бізнесу
Це цікаво:   Швидка зарядка у формі бездротової підставки: які моделі цікавлять покупців у 2023 році

Розширюйте горизонти свого натхнення

У сучасному гібридному світі ми відкрили новий етап роботи з багатьма пристроями одночасно. Ми постійно переходимо від одного ґаджета до іншого, перемежаючи несподівані сплески творчих ідей, які виникають буквально на ходу, з тривалими завдання, що виконуються за робочим столом. У цьому новому середовищі розробникам потрібні доступні, сумісні, взаємодоповнюючі та безперервні цифрові рішення.

  • Настільний ПК HP ENVY – це нова потужна платформа для розробників, яка була задумана як комплексний інструмент, що сприяє навчанню, творчості та управлінню всіма аспектами сучасного життя. Займайтеся творчістю без зайвих зусиль за допомогою застосунку HP Palette, який включає інструмент Duet for HP, що дозволяє використовувати планшет, телефон або ПК як другий дисплей, і HP QuickDrop — простий у використанні застосунок для передачі файлів між пристроями. Щоб працювати ще ефективніше, швидко перемикайтеся між пристроями, необхідними для втілення ваших творчих ідей, за допомогою кількох високошвидкісних портів, включаючи Thunderbolt та кардрідер, а також використовуючи можливість підключення до чотирьох моніторів із роздільною здатністю 4K. Оснащений операційною системою Windows 11, процесором Intel Core i9 12-го покоління, відеокартою NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti, а також можливістю швидкої модернізації без використання додаткових інструментів, цей пристрій повністю задовольнить ваші творчі потреби.
  • HP Z2 Mini G9 – найпотужніша міні-робоча станція у світі, яка забезпечує високу продуктивність завдяки універсальному та сучасному дизайну. Архітекторам і графічним дизайнерам, які потребують пристрою, що був би досить компактним для розміщення в умовах обмеженого простору, більше не потрібно жертвувати продуктивністю. Z2 Mini G9 оснащена низькопрофільною відеокартою NVIDIA RTX™ у поєднанні з процесорами Intel® Core™ наступного покоління, включаючи серію K, які забезпечують плавний перехід між декількома програмами для дизайну, рендерингу та моделювання, а також дають можливість одночасного виконання проєктів 2D та 3D-дизайну.
  • Вигнуті монітори HP Z40c G3 та HP Z34c G3 призначені для розробників та досвідчених користувачів, які хочуть замінити свою систему з двома моніторами одним великим дисплеєм з ефектом занурення та точної передачі кольорів. Вигнутий монітор HP Z40c G3, найбільший у світі монітор для конференц-зв’язку із вбудованою вебкамерою з роздільною здатністю 4K, дозволяє побачити кожну деталь на 40-дюймовому екрані з роздільною здатністю 5K:2K, високим співвідношенням сторін та щільністю пікселів, забезпечуючи надійне та швидке з’єднання за допомогою технології Thunderbolt 3, якого буде достатньо для заряджання двох ПК одночасно. Коли користувачі працюють одночасно на декількох пристроях із різними файлами та проєктами, інструмент HP Device Bridge 2.0 допомагає їм забезпечити безперервність творчого процесу. Приєднуйте Z2 Mini та Firefly – або будь-які пристрої Windows® та Mac® – для відображення та одночасної роботи з можливістю швидкого переміщення файлів між двома комп’ютерами. Для забезпечення додаткової безпеки активуйте контрольований спільний доступ до файлів, щоб ваша мережа була захищена.
Настільний ПК HP ENVY дає розробникам можливість швидкої модернізації без використання додаткових інструментів та легкий доступ до різних портів для безперешкодного під’єднання кількох пристроїв.
Робоча станція Z2 Mini G9 легко розміститься на вашому робочому столі або за монітором, наприклад, HP Z40c G3. Тому ви можете займатися 3D-проєктами без втрати цінного офісного простору. Ви отримуєте неймовірно високу продуктивність у немислимо маленькому ПК.

Додаткові пристрої та аксесуари, призначені для розробників:

  • ZBook Firefly 14 G9, найбільш мобільна робоча станція ZBook від HP, та ZBook Firefly 16 G9 забезпечують продуктивність професійного рівня. Вони оснащені вебкамерою з ШІ та дисплеєм HP DreamColor з точною передачею кольорів та співвідношенням сторін 16:10, що являє собою по-справжньому витончену та легку мобільну робочу станцію. Процесори Intel® Core™ нового покоління, графічний процесор для ноутбуків NVIDIA T550 та пам’ять обсягом до 64 ГБ дозволить вам одночасно відкривати великі файли та запускати професійні програми, забезпечуючи багатозадачність та підвищену продуктивність. Де б ви не працювали, зберігайте свою продуктивність завдяки ZBook Firefly G9 – пристрій забезпечить вас усім необхідним для спільної роботи та управління проєктами з будь-якої точки.
  • Новий 27-дюймовий моноблочний ПК HP ENVY, створений розробниками для розробників, дозволить вам проявити всі ваші таланти під час розробки, налагодження зв’язків та спільної роботи. Менша за розміром, але не менш потужна версія нещодавно анонсованої 34-дюймової моделі, ця 27-дюймова версія з роздільною здатністю 4K має реалістичну передачу кольорів, високу продуктивність, а також знімну магнітну камеру.
Робоча станція HP ZBook Firefly G9 поєднує у собі продуктивність професійного рівня зі справжньою мобільністю, забезпечуючи вашу продуктивність у будь-якому місці.

Для отримання додаткової інформації про нові розробки компанії HP, анонсовані на виставці CES 2022, у тому числі про наші останні пропозиції з технологією AMD та про ігрові новинки, ви можете ознайомитися з онлайн-матеріалами для преси, розміщеними в розділі «Пресцентр HP».

Це цікаво:   Нові телевізори TCL: зображення, яке стирає межі з реальністю

Про компанію HP Inc. 

HP Inc. – технологічна компанія, яка вірить, що одна продумана ідея здатна змінити світ. Асортимент продуктів і послуг HP Inc., що включає персональні системи, принтери та рішення для 3D-друку, допомагає втілити ці ідеї в життя. Дізнатись більше: http://www.hp.com


Новини IT » Технології » HP на виставці CES 2022: Нові можливості гібридного формату роботи із застосуванням розумних технологій

Опубліковано


Останні новини IT: