Стиль і потужність: відтепер ноутбук Huawei MateBook 14s доступний в Україні у новому зеленому кольорі

Стиль і потужність: відтепер ноутбук Huawei MateBook 14s доступний в Україні у новому зеленому кольорі

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні анонсує початок продажів ноутбука Huawei MateBook 14s у новому кольорі. Відтепер, окрім сірого, гаджет доступний в Україні у корпусі зеленого кольору. Ноутбук має ультратонкий дизайн, підтримує інтелектуальні функції і високу продуктивність, а також опцію багатоекранної взаємодії між різними пристроями для зручності виконання завдань будь-якої складності.

Дизайн

Huawei MateBook 14s має ультратонкий металевий корпус у двох кольорах — сірому та новому зеленому. Ноутбук оснащений 2.5K сенсорним дисплеєм Huawei FullView із частотою оновлення екрана у 90 Гц, що гарантує плавність відтворення контенту і високу якість зображень. У разі потреби і для економії енергії частоту оновлення можна знизити до 60 Гц, одночасно натиснувши клавіші Fn та R.

Для комфорту очей у Huawei MateBook 14s передбачено функцію приглушення мерехтіння екрана Flicker Free. Також ноутбук отримав сертифікацію фільтрації синього світла TÜV Rheinland Low Blue Light, що запобігає втомі очей і дозволяє комфортно працювати протягом тривалого часу.

Вага Huawei MateBook 14s становить усього 1,43 кг, що робить його зручним помічником користувачів, які перебувають у постійному русі.

Потужність

Huawei MateBook 14s оснащений високопродуктивним процесором Intel Core 11-го покоління, який доступний в Україні у версії Core i5. Він забезпечує швидку безперебійну роботу, що розширює можливості багатозадачності.

Окрім того, ноутбук має акумулятор великої ємності 60 Вт*год для тривалої автономної роботи. Також він підтримує технологію швидкої зарядки Huawei SuperCharge на 90 Вт, що дає можливість у лічені хвилини заряджати смартфон або планшет.

Інші опції

Серед інших можливостей нового Huawei MateBook 14s — миттєве розблокування обличчям або відбитком пальця, потужна аудіосистема для якісного відтворення звуку, інноваційна тактильна клавіатура з дизайном Soft-Landing для зручного введення тексту тощо.

Це цікаво:   Нові телевізори TCL: зображення, яке стирає межі з реальністю

Також Huawei MateBook 14s підтримує Huawei Share для зручної взаємодії з іншими пристроями — смартфонами, планшетами, моніторами чи навушниками. Ця опція розширює можливості використання ноутбука і дає змогу користуватися розумними функціями інших гаджетів, покращуючи досвід використання.

Huawei MateBook 14s представлений в Україні у зеленому і сірому кольорах за рекомендованою ціною 39 999 грн. Детальніше про ноутбук та його доступність можна дізнатися на офіційному сайті Huawei.


Новини IT » Технології » Стиль і потужність: відтепер ноутбук Huawei MateBook 14s доступний в Україні у новому зеленому кольорі

Опубліковано


Останні новини IT: