Довгострокове партнерство AGON by AOC та G2 Esports триває

Довгострокове партнерство AGON by AOC та G2 Esports триває

Співпраця легендарної команди легендарного бренду

AGON by AOC, один із провідних світових виробників ігрових моніторів та ІТ-аксесуарів, оголошує про розширення партнерства з кіберспортивною організацією G2 Esports. Співпраця стартувала у січні 2018 року, і з того часу команди G2 Esports отримали можливість тренуватися та змагатися, використовуючи ігрові монітори лінійки AGON PRO. У той же час, труднощі, з якими стикаються кіберспортивні команди, та інформація, якою вони діляться, допомагають у розробці нових ігрових продуктів AGON by AOC.

Бренд AGON by AOC недавно випустив декілька просунутих ігрових моніторів і периферійних пристроїв, що стали частиною лінійки AGON PRO і призначені для гравців та ентузіастів кіберспорту. Забезпечуючи тренувальні майданчики G2 передовими технологіями, такими як частота поновлення 360 Гц, час відгуку GtG 1 мс, а також інноваційними інструментами, включаючи аналізатор затримки Nvidia Reflex, монітори AGON PRO допомагають виводити кіберспорт на новий рівень.

C:\Users\Костя\Desktop\AGON x G2 thumbnail.jpg

Команди G2 Esports вже успішно грають практично в усіх великих кіберспортивних турнірах, включаючи League of Legends, CS:GO, Rocket League, Valorant та Rainbow Six Siege. З новими командами в Sim Racing, Apex Legends, Fortnite та нещодавно оголошеним складом для Halo Infinite, G2 продовжує конкурувати на найвищому рівні у більшості великих ігор. Підтримуючи різноманітність в іграх та розширюючи свої можливості, організація започаткувала повністю жіночу команду G2 Gozen для гри Valorant.

Нещодавно G2 Esports успішно вийшла на ринок розваг і оголосила про свій перший музичний реліз Our Way. Це трек у стилі пауер-метал за участю засновника та генерального директора G2 Карлоса ocelote Родрігеса, а також відомих музикантів та номінантів премії «Греммі». Залишаючись на вістрі інновацій, G2 Esports також випустила перші колекційні предмети у форматі NFT, надавши шанувальникам можливість придбати зразки спадщини команди. G2 стала найбільшою західною кіберспортивною організацією, яка створила власний проект PFP NFT, запустивши нову ігрову спільноту NFT, яку вже оцінили геймери.

Сьогодні моделі AGON PRO найвищого рівня розробляються з урахуванням відгуків та ідей учасників G2 Esports. Партнерство, що об’єднало досвід розробників та гравців, дозволило створити 24,5-дюймову кіберспортивну модель AGON PRO AG254FG, яка відрізняється частотою оновлення 360 Гц при роздільній здатності Full HD на панелі IPS, а також оснащена Nvidia G-SYNC та аналізатором затримки Nvidia Reflex Latency Analyzer. Завдяки цьому геймери отримали можливість виміряти точну системну затримку та переконатися, що вони повністю використовують свої здібності в іграх. На додаток до цього, AOC розробила AGON PRO AG274QG, 27-дюймовий монітор з IPS-панеллю, частотою оновлення 240 Гц і роздільною здатністю QHD, оснащений підтримкою Nvidia G-SYNC і HDR 600, що поєднує швидкий ігровий процес з якісним зображенням. Завдяки «захисним екранам», які усувають відблиски, нові монітори ідеально підходять для використання на яскраво освітленій сцені в реальних турнірах.

Це цікаво:   LG представляє на світовому ринку портативну колонку StanbyME

Карлос ocelote Родрігес (Carlos ‘ocelote’ Rodriguez), генеральний директор G2 Esports зазначає: «Ми вже п’ятий рік співпрацюємо з AGON by AOC. Це неймовірно, враховуючи, як швидко все змінюється у кіберспорті. Якість моніторів AOC не має рівних, а нам дуже важливо переконатися, що у розпорядженні наших гравців — найкраще обладнання для роботи. 20G2 — це наш рік, і ми пишаємося тим, що бренд AGON by AOC йде поряд з нами».

«У партнерстві з чудовою командою G2 Esports ми зможемо вивести на ринок кіберспортивні монітори для професійних геймерів. Ця співпраця нас надихає та допомагає зрозуміти, які потреби вони мають, і які інновації та технології дійсно необхідні геймерам, щоби перемагати» — додає Штефан Зоммер (Stefan Sommer), керівник глобального відділу маркетингу та управління бізнесом AOC International Europe.

Сьогодні G2 Esports — глобальна організація, що об’єднує ряд команд, за успіхами яких стежать по всьому світу. Бренд AGON by AOC пишається тим, що продовжує підтримувати G2 Esports — один з найкращих кіберспортивних клубів у світі.


Новини IT » Технології » Довгострокове партнерство AGON by AOC та G2 Esports триває

Опубліковано


Останні новини IT: