Prestigio Smartbook 141 C7: компактний ноутбук на кожен день

Prestigio Smartbook 141 C7: компактний ноутбук на кожен день

Компанія Prestigio оновлює лінійку компактних ноутбуків та представляє Smartbook 141 C7. Модель має оптимальну продуктивність для щоденного користування під час офісної роботи та навчання: веб-серфінгу, спілкування в месенджерах, роботи з документами, таблицями та презентаціями.

Новий компактний Smartbook 141 C7 оснащений зручним 14,1-дюймовим HD-екраном з роздільною здатністю 1366*768 та має сучасний лаконічний дизайн.

Високу ефективність забезпечує двоядерний процесор Intel Celeron N3350 та 4 ГБ оперативної пам’яті. Цієї потужності достатньо для роботи в багатозадачному режимі. У Smartbook 141 C7 встановлена операційна система Windows 10 Home – оптимальний варіант для домашнього використання та навчання.

Об’єм вбудованої пам’яті складає 128 ГБ. Розширити сховище та посилити потужність ноутбука можна за рахунок слота для 2,5-дюймового жорсткого диска. Також, задля розширення можливостей пам’яті, передбачений слот для картки microSD до 128 ГБ.

Ноутбук оснащений усіма необхідними USB-портами версій 3.0, 2.0 та Type-C, завдяки яким можна підключати зовнішні накопичувачі. Наявність mini HDMI дозволяє виводити та переглядати картинку з ноутбука на іншому великому моніторі.

Smartbook 141 C7 стане чудовим супутником для поїздок, адже вбудована батарея об’ємом 

7,4В@4800 мА год забезпечує до 6 годин перегляду відео або до 8 годин роботи в автономному режимі без підзарядки. З’єднання з Інтернетом через Wi-Fi дозволяє бути завжди на зв’язку. Bluetooth 4.2 забезпечує високу швидкість прийому та передачі даних з дотриманням конфіденційності та посиленої безпеки. Фронтальної камери 0,3 МП достатньо для здійснення відеодзвінків.

У комплекті з ноутбуком йде чохол, серветка для протирання екрану та шторка для веб-камери.

Smartbook 141 C7 має стильний дизайн і доступний у двох варіантах кольору корпусу: темно-сірому та сріблястому. Ноутбук важить лише 1,4 кг при товщині 2 см. Компактні габарити роблять його зручним, щоб брати з собою.

Це цікаво:   Відданість LG інноваціям визнана численними нагородами на CES 2024

Prestigio Smartbook 141 C7 доступний для покупки уже у лютому 2022 року. 


Новини IT » Технології » Prestigio Smartbook 141 C7: компактний ноутбук на кожен день

Опубліковано


Останні новини IT: