Офісна лінійка AOC тепер складається з моніторів для бізнесу, сертифікованих за стандартами TCO дев’ятого покоління

Офісна лінійка AOC тепер складається з моніторів для бізнесу, сертифікованих за стандартами TCO дев’ятого покоління

Компанія AOC, що спеціалізується на виробництві дисплеїв, з гордістю повідомляє про те, що вона однією з перших отримала сертифікацію TCO дев’ятого покоління. Нові стандарти TCO для дисплеїв були опубліковані зовсім нещодавно — 1 грудня 2021 року, і в портфелі AOC вже є 34 моделі, орієнтованих на бізнес-користувачів. Таким чином компанія зайняла третє місце на ринку за кількістю сертифікованих моделей. Пристрої обладнані діагоналлю екрана від 22 до 34 дюймів і роздільною здатністю від Full HD до 4K, що дозволяє користувачам з різними вимогами робити раціональний вибір.

Сертифікацію TCO дев’ятого покоління отримують продукти, виробництво яких організовано відповідно до принципів соціальної відповідальності, включаючи прозорість усього ланцюжка постачання. При цьому процес чистий з економічної точки зору, а необхідні матеріали видобуваються відповідально та обробляються акуратно.

C:\Users\Костя\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\XWZ51ZS6\AOC_TCO_1440x460.jpg

У сучасному світі екологічна стійкість — один із основних викликів, з яким зіштовхуються всі сектори, включаючи виробництво ІТ-продуктів. Шлях до того, щоби стати справді стійким, — постійне вдосконалення, що стосується багатьох аспектів, включаючи соціально та екологічно відповідальне виробництво, інтеграцію бізнес-моделей замкнутого циклу, продовження терміну служби ІТ-продуктів та скорочення електронних відходів.

У 2021 році компанія AOC у різні способи демонструвала відданість сталому розвитку планети. У лютому, офіси AOC в Амстердамі пройшли аудит та отримали сертифікат ISO 50001 відповідно до Європейської директиви з енергоефективності (EED). Сертифікат ISO 50001 передбачає складання картки потоків енергії та визначення потенційної економії. AOC також пройшла зовнішній аудит ISO 14001, який визначає вимоги до системи екологічного менеджменту. Компанія розробила більш ресурсоефективний дизайн продуктів, з точки зору економії ресурсів, використовуючи менше пінополістиролу, пластику та чорнила. Цього року AOC продовжує приділяти особливу увагу соціальній відповідальності, опублікувавши політику прав людини по всій компанії TPV та підтримуючи благодійні організації, які займаються іграми, такі як SpecialEffect у Великобританії.

Це цікаво:   LG Smart TV пропонує три місяці безкоштовного користування Apple TV+

Поточна лінійка B2B-продуктів AOC орієнтована на широке коло професійних користувачів. Від портативних сенсорних екранів з діагоналлю 15,6 дюйма до надшироких 34-дюймових моніторів, роздільна здатність від Full HD до 4K — портфель охоплює різні варіанти використання, від базових моніторів до високопродуктивних комп’ютерів із вбудованими док-станціями USB-C. Для стійких підприємств, які прагнуть зменшити вуглецевий слід, офісні монітори AOC із сертифікацією TCO дев’ятого покоління стануть чудовим вибором.

«Ми хочемо подякувати TCO Development за запуск нових стандартів. Дев’яте покоління спонукає таких виробників, як ми, випускати на ринок ще більш екологічно чисті продукти. Разом з TCO Development ми виведемо стійкість та економіку замкнутого циклу на новий рівень», — зазначив Кевін Янг (Kevin Yang), менеджер AOC та MMD з технічних продуктів та відповідності стандартам у Європі, СНД та Росії.

Стандарти TCO, що з’явилися в 1992 році, — розроблена організацією TCO Development, міжнародна система сертифікації стійкості ІТ-продуктів (згідно з ISO 14024), незалежна від ІТ-індустрії та покупців.

Коли користувачі купують продукти із сертифікацією TCO дев’ятого покоління, вони можуть бути впевнені, що покупка відповідає усім суворим критеріям, що визначають соціальну та екологічну відповідальність протягом усього життєвого циклу продукту. У новому поколінні покращено критерії боротьби з корупцією під час виробництва та видобутку копалин, розширено список безпечних альтернатив небезпечним речовинам та запроваджено більш амбітні критерії економіки замкнутого циклу. Окрім цього, з’явилися нові показники стійкості (SPI), які допоможуть покупцям зробити свідомий вибір.

Повний список мандатів та вимог, які необхідно виконати для отримання сертифікації, а також докладні визначення та роз’яснення можна вивчити у документації стандартів TCO дев’ятого покоління.

У важкі та неспокійні часи, з якими зіткнувся світ, AOC надзвичайно пишається новим досягненням. Виводячи на ринок велику кількість екологічно чистих продуктів, компанія надає позитивний вплив на навколишнє середовище та суспільство як виробник і водночас дозволяє покупцям зробити найкращий екологічний вибір.

Це цікаво:   Anker представляє внутрішньоканальні навушники Soundcore Liberty 4 NC

Новини IT » Технології » Офісна лінійка AOC тепер складається з моніторів для бізнесу, сертифікованих за стандартами TCO дев’ятого покоління

Опубліковано


Останні новини IT: