Eaton представляє новий 3S Mini: компактний та універсальний ДБЖ

Eaton представляє новий 3S Mini: компактний та універсальний ДБЖ

Eaton, провідна компанія у галузі інтелектуального управління енергоспоживанням, оголосила про випуск Eaton 3S Mini. Це доступне та компактне джерело безперебійного живлення (ДБЖ) постійного струму, що забезпечує роботу критично важливого обладнання у разі відключення електроенергії.

Незалежно від того, чи ви працюєте вдома, використовуєте «розумний» будинок або систему безпеки, 3S Mini призначений для забезпечення стабільного під’єднання до електромережі. Завдяки вибору з чотирьох вихідних напруг: 9 В, 12 В, 15 В і 19 В, та чотирьох циліндричних роз’ємів постійного струму, що підходять для широкого спектра пристроїв, його можна легко налаштувати відповідно до різних потреб.

Як найменший з нової лінійки ДБЖ Eaton для житлових приміщень, 3S Mini поєднує стиль і практичність. Завдяки елегантному високотехнологічному дизайну, який добре інтегрується в будь-яке середовище, він працює тихо, не вимагає додаткових кабелів та потребує дуже мало місця для встановлення.

Процес встановлення дуже простий, як і підключення до пристрою та заміна його джерела живлення. 3S Mini стандартно налаштований на 12 В, що релевантно для більшості побутових приладів. Але цей параметр можна змінити, якщо потрібна інша вихідна напруга. Його стан буде відбиватися шляхом увімкнення одного з чотирьох світлодіодів збоку.

У разі відключення електроенергії 3S Mini потужністю 36 Вт забезпечить робочий стан важливих пристроїв. Наприклад, ви можете підтримувати роботу IP-камери до п’яти годин, пристрою Smart TV до 4 годин та базової точки доступу до Інтернету до 80 хвилин.

Функція «холодного завантаження» навіть дозволяє використовувати його як зручне портативне джерело живлення з подвійною батареєю місткістю 2200 мА/г. У разі такого застосування світлодіоди 3S Mini виступають індикатором живлення, демонструючи доступну потужність.

Eaton 3S Mini вже доступний для продажу в Україні. Для отримання більш детальної інформації ви можете звернутися до місцевого дилера Eaton.

Це цікаво:   ДБЖ – потужність, надійність і спокій для бізнесу

Новини IT » Технології » Eaton представляє новий 3S Mini: компактний та універсальний ДБЖ

Опубліковано


Останні новини IT: