Новий холодильник LG з лінійки SIGNATURE KITCHEN SUITE – приклад інновацій у сфері зберігання продуктів

Новий холодильник LG з лінійки SIGNATURE KITCHEN SUITE – приклад інновацій у сфері зберігання продуктів

Представлений на виставці KBIS 2022, преміальний холодильник French Door забезпечує функціональність, точний контроль температури та оптимальну зручність користування

Компанія LG Electronics (LG) представила новий вбудований багатодверний холодильник Signature Kitchen Suite на виставці Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) 2022, що проходить з 8 по 10 лютого в Орландо, штат Флорида, США. Холодильник French Door, новинка від LG у світі вбудованих кухонних приладів преміум-класу, відрізняється універсальністю та зручністю висувних ящиків та елегантним, функціональним дизайном, що забезпечує чудовий стиль і простоту у використанні.

Новий висувний ящик у холодильнику забезпечує температурний діапазон від -21 до +5 градусів за Цельсієм, пропонуючи п’ять індивідуальних налаштувань для зберігання різних продуктів і потреб користувача, враховуючи вино, закуски, м’ясо та морепродукти, напої. Ящики Lift and Go™ та полиці в дверцятах ще більше розширюють можливості використання холодильника, полегшуючи доступ до продуктів, що зберігаються. Окремі контейнери морозильної камери надають більше вільного простору для зберігання заморожених продуктів за низької, стабільної температури доти, поки вони не знадобляться.

Вбудований багатодверний холодильник Signature Kitchen Suite має універсальний дизайн Signature Fit™, який дозволяє використовувати його як окремо стоячий або ж як елемент вбудованої кухні. Вишуканий холодильник LG French Door доступний у нержавіючій сталі.

Цей холодильник двокомпресорний, завдяки цьому та внутрішній металевій стінці холодильник з мега-об’ємом забезпечує ідеальні умови для зберігання всіх видів продуктів. Цей холодильник мінімізує коливання температури для збереження свіжості продуктів на більш тривалий термін. Разом із цим він сертифікований ENERGY STAR®,  що підтверджує його енергоефективність. До того ж, у нових моделях використовується хладагент R600A (ізобутан), що дозволяє знизити вплив на навколишнє середовище без шкоди для роботи холодильника.

Це цікаво:   Розвиток інтерактивних ДБЖ у центрах обробки даних: результати дослідження в Європі та Північній Америці

Маючи безліч продуманих і органічно інтегрованих функцій, багатодверний холодильник Signature Kitchen Suite забезпечує дійсно зручне використання. Завдяки можливості підключення до Wi-Fi користувачі можуть легко керувати холодильником та контролювати його роботу віддалено, за допомогою інших смарт-пристроїв. Більш того, ThinQ Care, популярна служба проактивної підтримки клієнтів LG, пропонує користувачам корисні поради щодо обслуговування, щоб підтримувати роботу приладу на найвищому рівні, попереджаючи про можливі проблеми до їх виникнення. Додаткова зручність у використанні забезпечується льодогенератором з функцією Craft Ice™, м’яким, але яскравим світлодіодним освітленням, вбудованим диспенсером для води з фільтрацією, зручним цифровим керуванням, розморожуванням та спеціальними режимами, враховуючи Ice Plus та Sabbath.

«Наш холодильник Signature Kitchen Suite, представлений цього тижня на виставці KBIS, має інноваційні функції, які відзначені нагородами, вони забезпечують зручність у використанні, високу продуктивність і стильний дизайн, – сказав Лю Чже Чеол, президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. – Ми раді, що змогли взяти участь у виставці KBIS цього року, бо краще один раз побачити цей холодильник, аніж сто разів почути».

Для отримання додаткової інформації про весь асортимент вбудованої кухонної техніки Signature Kitchen Suite перейдіть на наш вебсайт www.signaturekitchensuite.com.


Новини IT » Технології » Новий холодильник LG з лінійки SIGNATURE KITCHEN SUITE – приклад інновацій у сфері зберігання продуктів

Опубліковано


Останні новини IT: