LG І Blackdove представляють цифрове мистецтво на світлодіодних дисплеях LG

LG І Blackdove представляють цифрове мистецтво на світлодіодних дисплеях LG

Партнери поділяють спільне бачення про розширення художньої різноманітності та доступу до мистецтва

LG Electronics (LG) розпочинає глобальне партнерство з американською компанією Blackdove для трансляції цифрового мистецтва на передових професійних дисплеях LG. Об’єднання програмного забезпечення, експонатів з галереї цифрового мистецтва Blackdove та платформи NFT (унікальний токен), високоякісні дисплейні рішення LG, що налаштовуються, забезпечать зручний спосіб демонстрації цифрового мистецтва, яке стало домінуючим середовищем на світовому ринку.

Яскраві цифрові дисплеї LG є чудовим інструментом для художніх інсталяцій і відмінно доповнюють корпоративні вестибюлі, галереї, розкішні резиденції та інші громадські місця. Світлодіодні екрани LG забезпечують виняткову гнучкість завдяки простоті встановлення, модульній, масштабованій конструкції та першокласній якості зображення з роздільною здатністю від Full HD (1,920 x 1,080) до 8K (7,680 x 4,320).

Програмне забезпечення Blackdove стане доступним на ринках у всьому світі вже цього кварталу. Його можна буде використовувати в комплекті зі світлодіодними дисплеями LG, у тому числі LG MAGNIT, LG LED Bloc, LED All-in-One, а також з іншими LED дисплеями високої чіткості для відображення великої бібліотеки цифрових художніх ресурсів галереї. Відібрані командою кураторів Blackdove, роботи сучасних художників, таких як Джонатан Мак-Кейб, Кеннет Уейн, Меган Ченг, Франк Лефевр та Джеймі Скотт, охоплюють широкий спектр тем та стилів для нових і досвідчених шанувальників цифрового мистецтва.

«LG рада співпраці з Blackdove, оскільки це партнерство дозволяє привернути увагу наших покупців світлодіодних дисплеїв до їхніх унікальних переваг, — сказав Пайк Кі Мун, старший віце-президент і голова підрозділу інформаційних дисплеїв LG Business Solutions Company. — Можливість перетворити світлодіодні екрани LG на цифрові полотна в таких місцях, як розкішні житлові будинки, корпоративні холи, лікарні та роздрібні магазини — це те, на що, на нашу думку, публіка відреагує дуже позитивно».

Це цікаво:   Tet Cloud відкриває своїм клієнтам доступ до послуг контейнеризації

«Ми пишаємося, що нас вибрав такий видатний партнер, як LG, — сказав Марк Біллінгс, генеральний директор компанії Blackdove. — Цифрове мистецтво — це перша в історії форма творчості, яка може бути сприйнята всім світом в одну мить, що надає їй універсальної привабливості. Отже, стає можливим експоненційне розширення як кількості, так і різноманітності мистецтва. А також відкривається перспектива загального доступу до мистецтва і володіння ним».


Новини IT » Технології » LG І Blackdove представляють цифрове мистецтво на світлодіодних дисплеях LG

Опубліковано


Останні новини IT: