Телевізори бренду iFFALCON вже доступні в Україні

Телевізори бренду iFFALCON вже доступні в Україні

Компанія досліджує сектор інтелектуальних дисплеїв і переосмислює те, як зміниться телебачення в майбутньому. Телевізори та периферійні пристрої iFFALCON представлені по всьому світу, а сьогодні вони вже доступні і в Україні. 

Будучи суббрендом легендарного TCL, iFFALCON виділяється своїм юнацьким духом свободи та інноваціями. Телевізори iFFALCON працюють на найбільш інноваційній операційній системі Google TV, яка демонструє неймовірну персоналізацію, зручність та більш широкий вибір налаштувань і функцій, порівняно зі звичним Android TV. 

«Ми вважаємо, що продукція iFFALCON має величезний потенціал продажів завдяки оптимальному поєднанню ціни та якості, – говорить керівник Retail департаменту ТОВ ПІІ «АСБІС-УКРАЇНА» Тарас Мартинюк. – Дуже важливо, що це телевізори нового покоління, які мають більш розширений функціонал. Передові розробки та перевірена якість – безперечні переваги нашого нового та перспективного партнера».

Моделі телевізорів iFFALCON представлені в серіях S, U, Q з широким вибором діагоналей.

Серія U62 має розширений динамічний діапазон 4K HDR, функцію покращення кольорів Dynamic Colour Enhancement, потужний звук з Dolby Audio, Google Duo для зручних дзвінків, Google Watchlist для створення списку улюблених фільмів і функції Google Photos, підтримує HDMI2.1 (eARC), Wi-Fi 2,4G + 5G, та має Edgeless Design.

Вражаючу яскравість та виняткову деталізацію тіней для неперевершеного глядацького досвіду забезпечує функція High Dynamic Range 10 – найновіший стандарт для UHD-контенту. А якість перегляду у темряві забезпечить функція Micro Dimming, яка аналізує телевізійний вміст у 1296 окремих зонах та інтелектуально регулює яскравість, оптимізуючи зображення.

З Google TV глядачі завжди матимуть список улюблених фільмів та шоу під свій настрій. Автоматичний аналіз вподобань та переглядів дозволяє формувати актуальні рекомендації й полегшує пошук цікавого контенту. 

Функція Kids Care дозволить створити простір для дитячих розваг з можливістю фільтрувати зміст і регулювати таймінг перегляду. Це подвійне комбо: захоплена дитина і спокійні батьки!

Це цікаво:   Українські розробники презентували застосунок Bubibo для комплексного догляду за домашніми тваринами

З телевізорами iFFALCON U62 легко керувати як розвагами, так і побутом. Функція Voice control дозволяє керувати каналом, улюбленими шоу та навіть відповідати на запитання за допомогою голосу. З можливостями Home Control можна не тільки керувати сумісними підключеними домашніми пристроями безпосередньо з телевізора, а й дивитися канал відеоспостереження прямо на екрані.

Тим, хто працює вдома, стане в нагоді функція Miracast for PC. З її допомогою легко транслювати ноутбук на великий екран телевізора з роздільною здатністю до 4K і керувати своєю роботою. Всі грані комфорту в одному ТV!

Телевізори iFFALCON U62 доступні з діагоналями 43, 50, 55, 65.

Серія телевізорів iFFALCON S52 − це бездоганна якість зображення і звуку, поєднанні з безмежними можливостями для розваг. Функції HDR 10, Micro Dimming та Dolby Audio створять ефект присутності в кінотеатрі. Голосове керування, Google Assistant та ергономічний пульт у комплекті забезпечать просте управління. А вбудований Chromecast, YouTube/Netflix/Prime Video, Ігри на Android та Google Play фільми & ТВ створять простір для розваг. 

Завдяки стильному дизайну телевізори iFFALCON S52 легко впишуться у будь-який інтер’єр. 

І, нарешті, топова серія телевізорів iFFALCON, яка очікується вже в травні – Q72. 

iFFALCON Q72 – це лінійка сучасних QLED телевізорів з неймовірною якістю 4K-зображення. Функції WCG та 4K HDR реалізують більше мільярда кольорів і забезпечують дивовижну деталізацію зображення. Доповнює ефект алгоритм MEMC, який зменшує розмитість відображення руху, усуває розриви зображення та гарантує шовковисту, гладку сцену. 

Технології Dolby vision та технології бренду ONKYO – японської компанії-виробника електроніки, що спеціалізується на випуску та продажу аудіотехніки та систем домашніх кінотеатрів з більш ніж 70-річним досвідом на світовому ринку – реалізують багатовимірне звучання, дозволяючи відчути себе глядачем у кінозалі. 

Це цікаво:   Мікрофон Fifine K669B: висока якість звуку за доступну ціну

iFFALCON Q72 ідеальний для тих, хто шукає неперевершених вражень від ігор. Ігрова панель Game Master дозволить чітко переглядати екран та швидко встановлювати параметри. Підтримка HDMI 2.1 забезпечує найнижчу затримку й найкращі налаштування зображення, а функція DLG автоматичного налаштування вмісту здійснює вищу частоту оновлення та надзвичайну плавність ігрового процесу. 

Google TV – найсучасніша оперативна система нового покоління – дозволить легко створити список найкращих фільмів та без зусиль шукати новинки, відповідно до своїх уподобань. 

Функції Ok Google та Google Duo дають можливість задавати голосові запитання й отримувати відповіді на екрані, спілкуватись у відеочатах, надсилати нотатки і відеозаписки. Весь світ – в одному телевізорі!

Розумний iFFALCON Q72 створює безпечний осередок дитячих розваг з функцією Kids Care, та стає центром керування розумним домом з Home Control. Ідеальний помічник, який підтримує цінності власників! 

Завдяки надзвичайно тонкому корпусу Q72 ідеально впишеться у будь-який домашній простір. А функція Google Photos перетворює телевізор на яскравий акцент інтер’єру, який демонструє улюблені спогади на фото або естетичні витвори мистецтва з Getty Images, Google Earth тощо.

Придбати iFFALCON серії Q можна буде з діагоналями 43, 50, 55, 65. 

Серії телевізорів iFFALCON U та S вже в портфелі АСБІС-Україна, а нове поповнення – моделі серії Q, очікуються вже в травні. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити!

Придбати Серії телевізорів iFFALCON U та S можна на сайтах партнерів:


Новини IT » Технології » Телевізори бренду iFFALCON вже доступні в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: