LG представила рішення для цифрових дисплеїв B2B із посиленим штучним інтелектом на InfoComm 2024

Моноблок LG MAGNIT All-in-One

Головною новинкою є новітній Micro LED-дисплей. На виставці компанія продемонструвала широкий спектр передових дисплеїв та рішень управління для різних секторів

LG Electronics (LG) взяла участь в InfoComm 2024 — найбільшій професійній аудіовізуальній виставці в Північній Америці, яка відбулася в Лас-Вегасі, штат Невада. На величезному виставковому стенді площею 225 квадратних метрів компанія продемонструвала свої новітні рішення для цифрових дисплеїв на основі штучного інтелекту для середовищ B2B, включаючи роздрібну торгівлю, корпоративні рішення та освіту.

Серед основних об’єктів виставки LG InfoComm 2024 — дисплей нового покоління Micro LED, який вперше представлений публіці. Нещодавно анонсована модель, запуск якої заплановано на кінець цього року, використовує технологію штучного інтелекту для підвищення якості зображення та загальної продуктивності.

У дисплеї LG Micro LED використовуються крихітні світлодіодні мікросхеми розміром приблизно 16 мікрометрів у ширину та 27 мікрометрів у довжину, щоб забезпечити високу контрастність, яскраві кольори й виняткову деталізацію. Для виробництва та точного оцінювання елементів використовується складна технологія штучного інтелекту компанії, 25 мільйонів із яких інтегровані в 136-дюймову модель. Крім того, сам дисплей використовує процесор штучного інтелекту LG для аналізу яскравості й тону світлодіодних елементів у режимі реального часу, автоматично калібруючи їх для досягнення найкращої якості зображення. 

Відвідувачі стенда LG також могли ознайомитися з програмним забезпеченням для демонстрації вивісок, доступним через LG Business Cloud — ексклюзивну програмну онлайн-платформу компанії B2B. До них належать рішення для комерційної медійної реклами LG DOOH Ads, рішення для управління контентом LG SuperSign Cloud, а також рішення для моніторингу та віддаленого керування в реальному часі LG ConnectedCare. Кожен набір програмного забезпечення допомагає максимально ефективно використовувати рішення LG для комерційних дисплеїв і розширити взаємодію з клієнтами.

Це цікаво:   Цифрові Автоматичні Вимикачі NZM: Новий Стандарт в Енергоменеджменті

Крім того, на виставці InfoComm 2024 LG демонструє свою систему безпеки LG Shield. Це ідеальний інструмент для епохи, коли безпека стала важливішою, ніж будь-коли. Система здатна захистити центральні сервери, програми та операційні системи від широкого спектра кіберзагроз. LG Shield отримала кілька міжнародних сертифікатів безпеки, включаючи сертифікацію Common Criteria Evaluation Assurance Level 2 (CC EAL2) і специфікацію гарантування безпеки OpenChain (ISO/IEC 18974:2023).

Також на виставці представлено передове рекламне рішення зі штучним інтелектом, реалізоване LG у співпраці з партнерами, яке може показувати рекламу, адаптовану до різних аудиторій. 

Крім того, на стенді LG представлена широка лінійка дисплейних рішень, оптимізованих для корпоративного середовища. До них належать LG MAGNIT, який тепер оснащений змінною частотою оновлення (VRR) 144 Гц. Завдяки цьому оновленню користувачі можуть насолоджуватися високоякісним відеоконтентом, не відволікаючись на розриви екрана чи заїкання. Сертифікований TÜV Rheinland LG MAGNIT забезпечує чудову продуктивність у відтінках сірого, може похизуватися винятковою чіткістю зображення та дає користувачам змогу бачити яскравіше, що відбувається в найтемніших сценах. Дисплей також сертифікований на стабільність кольорів під широким кутом огляду.

LG MAGNIT також отримав сертифікати щодо безпеки продукції та користувачів у середовищі встановлення. Дисплей LG відповідає нормативним стандартам Федеральної комісії зв’язку (FCC) щодо електромагнітної сумісності та отримав рейтинг класу 1 у тесті Британського інституту стандартів (BSI) на поверхневе поширення полум’я (BS476 Part7). Він також має сертифікат Eye Comfort від TÜV Rheinland за низький рівень випромінювання синього світла.

Моноблок LG MAGNIT All-in-One — 136-дюймовий дисплей, оснащений вбудованим контролером і динаміками, ідеально підходить для використання в офісах і конференцзалах. Завдяки елегантному та зручному дизайну дисплей здобув престижні нагороди в галузі промислового дизайну, такі як Red Dot Design Award 2024 року та iF Design Award 2024 року.

Це цікаво:   LG представляє смарт-монітор MyView 4K на CES 2024

Інші продукти, які представлені LG на цьогорічній виставці InfoComm та які вражають, включають 171-дюймові світлодіодні вивіски й 105-дюймовий дисплей цифрових вивісок зі співвідношенням сторін 21:9. Величезні екрани, які підходять для відеоконференцій, дають користувачам змогу відображати кілька одиниць візуальної інформації одночасно, уможливлюючи обмін великою кількістю даних або відеопотоків від великої кількості учасників конференції. Додаткові дисплеї включають LG CreateBoard — цифрову дошку, яка сприяє інтерактивному навчанню та співпраці як у класах, так і на робочих місцях. Сертифікований Google Mobile Services, LG CreateBoard дає користувачам змогу легко інтегруватися в екосистему Google, під’єднавши свої облікові записи Google.

Відвідувачі також могли ознайомитися з рішеннями LG для цифрового середовища роздрібної торгівлі, включаючи цифрові дошки меню та вітрини, призначені для ресторанів і магазинів. Рішення компанії забезпечують чудову видимість на вулиці завдяки дисплеям високої яскравості та підвищену довговічність завдяки впровадженню технології, яка захищає від пожовтіння екрана від тривалого впливу сонячного світла.  

«Презентація LG на виставці InfoComm 2024 показує цілу низку рішень для цифрових дисплеїв на основі штучного інтелекту для клієнтів B2B, що демонструє тверду прихильність до вдосконалення технології та задоволення унікальних потреб у дисплеях різних секторів», — сказав Пайк Кі Мун, керівник бізнес-підрозділу інформаційних дисплеїв компанії LG Business Solutions.

Щоб дізнатися більше про цифрові дисплеї LG B2B, відвідайте https://www.lg-informationdisplay.com/.


Новини IT » Технології » LG представила рішення для цифрових дисплеїв B2B із посиленим штучним інтелектом на InfoComm 2024

Опубліковано


Останні новини IT: