LG стала офіційним партнером кубку світу з кіберспорту 2024 в Саудівській Аравії

 Провідна компанія в галузі ігрових моніторів LG UltraGear підтримає найкращих професіоналів світу на Глобальному фестивалі кіберспорту в Ер-Ріяді

LG Electronics (LG) оголошена офіційним партнером Чемпіонату світу з кіберспорту (EWC) 2024, який відбувається в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, з 3 липня до 25 серпня. EWC, раніше відомий як Gamers8, є щорічним міжнародним кіберспортивним турніром. У цьогорічному випуску вперше під назвою EWC відбудуться змагання з 21 найбільшої у світі онлайн-гри, включаючи League of Legends, Overwatch і Fortnite. LG UltraGear™ третій рік поспіль посяде центральне місце на EWC 2024, підтримуючи найкращих геймерів світу в боротьбі за перемогу в Ер-Ріяді. 

EWC 2024, який може похизуватися найбільшим призовим фондом серед усіх кіберспортивних турнірів, обіцяє вісім тижнів захопливих ігрових сесій, у яких візьмуть участь понад 1500 професійних спортсменів. Відомий ігровий OLED-монітор LG UltraGear (модель 32GS95UE) буде представлений на заході. Крім того, понад 990 ігрових моніторів UltraGear будуть використовуватися під час матчів ліги та демонструватися на стенді LG на виставці EWC.

LG UltraGear, ігровий бренд компанії преміумкласу, забезпечує ігровий досвід нового рівня як професійним спортсменам, так і ентузіастам-аматорам. Ці ігрові монітори пропонують високу частоту оновлення, швидкий відгук і яскраве, кришталево чисте зображення, що занурює в гру до запаморочливих нових висот. 

32-дюймовий ігровий монітор LG UltraGear OLED (модель 32GS95UE) оснащений першою у світі дворежимною технологією, сертифікованою VESA, що забезпечує оптимізований ігровий досвід як на UHD 240 Гц (ідеально підходить для візуально приголомшливих, насичених сюжетом ігор), так і на FHD 480 Гц (чудовий вибір для динамічних шутерів від першої особи, MOBA та ігор-перегонів). Він також включає технологію LG Pixel Sound для більш реалістичного тривимірного звуку в грі.

Це цікаво:   LG розширює свій бізнес медичних пристроїв для корпоративних клієнтів

Участь LG у EWC 2024 є частиною постійних зусиль компанії щодо просування кіберспорту в усьому світі. Крім EWC і свого попередника, Gamers8, LG спонсорує великі ігрові змагання, такі як League of Legends Champions Korea і League of Legends EMEA, і бере в них участь. Завдяки постійній взаємодії з ігровою спільнотою, а також винятковій продуктивності та функціям своїх ігрових моніторів UltraGear LG стала шанованим ім’ям у світі кіберспорту.

Відвідувачі EWC 2024 можуть підійти до стенда LG, щоб випробувати ті самі ігрові монітори UltraGear, які використовують їхні кумири протягом усього турніру. Вони також можуть покращити власні ігрові навички, беручи участь у тренувальних сесіях, які проводить Gen.G Global Academy, спонсорована LG. Крім того, відвідувачі стенду LG можуть виграти призи, беручи участь у конкурсах.

«Головний кіберспортивний фестиваль Саудівської Аравії, EWC, є новим місцем для шанувальників кіберспорту», — сказав Мохаммед аль-Німер, директор із продажу EWCF. «Ми раді співпрацювати з такими партнерами, як LG, які поділяють нашу пристрасть до ігор та кіберспортивної культури, а також мати LG UltraGear як офіційний ігровий монітор першої виставки EWC». 

«Для LG UltraGear велика честь бути партнером та офіційним брендом ігрових моніторів такої знаменної кіберспортивної події, як EWC 2024», — сказав Ю. С. Лі, віцепрезидент і керівник ІТ-бізнес-підрозділу LG Business Solutions Company. «Ігрові монітори LG UltraGear OLED створені для задоволення потреб як професійних, так і звичайних геймерів і розроблені спеціально для ігрового досвіду нового рівня».

Щоб дізнатися більше про EWC 2024 та найновіші ігрові монітори LG UltraGear, стежте за LG UltraGear (@UltraGearGaming). 


Новини IT » Технології » LG стала офіційним партнером кубку світу з кіберспорту 2024 в Саудівській Аравії

Опубліковано


Останні новини IT: