LG реалізує концепцію життєвого простору на колесах з LG AlphaWare для SDV

Доповнена/змішана реальність, webOS, штучний інтелект і телематичні технології 5G об’єднуються, щоб впровадити «розумні» рішення в транспортних засобах

LG Electronics (LG), технологічний лідер у секторі мобільності, стимулює перехід до програмно-керованих транспортних засобів (SDV) завдяки своєму новому програмному забезпеченню LG AlphaWare. Удосконалене, інноваційне та орієнтоване на користувача програмне забезпечення LG AlphaWare призначене для створення захопливих вражень від перебування в автомобілі й розширює уявлення та очікування від транспортних засобів майбутнього. Передові програмні рішення LG були представлені на виставці AutoTech: Detroit, де компанія також поділилася своїми ідеями та підходом до революційної зміни бізнес-моделі SDV.

Під час презентації LG на виставці AutoTech: Detroit Валентин Жано, керівник відділу програмних рішень компанії LG Vehicle component Solutions, обговорив кілька ключових тем, що стосуються переходу на SDV. Він підкреслив нову тенденцію, коли транспортні засоби стають продовженням особистого простору людей, забезпечуючи зручну взаємодію між роботою та відпочинком, а також перетворюючи автомобіль на щось більше, ніж просто засіб пересування. LG AlphaWare відіграватиме головну роль у перетворенні SDV на «життєвий простір на колесах» завдяки своїй здатності полегшувати користувацький досвід, подібний до того, який пропонує споживча електроніка LG для дому.

Пакет програмного забезпечення LG AlphaWare складається з п’яти сучасних базових рішень, які разом покращують досвід користування автомобілем. Завдяки комплексній підтримці та бездоганній інтеграції з автомобільними системами OEM, AlphaWare дає змогу постачальникам мобільних послуг долати технічні труднощі та забезпечувати комфортні умови та зв’язок для водіїв і пасажирів, як вдома:

  • PlayWare — це розважальна платформа, яка розширює можливості автомобільних інформаційно-розважальних систем через передачу контенту високої чіткості та чудову якість звуку. Завдяки партнерству LG з основними стримінговими сервісами, спортивними та новинними каналами PlayWare переносить досвід LG TV у салон автомобіля. Платформа вимагає мінімальних ресурсів пам’яті для швидкої та стабільної роботи, при цьому відображаючи контент у відмінній роздільній здатності 4K, щоб пасажири отримували задоволення від перегляду. Платформа також використовує технологію AI Audio, запозичену з телевізорів LG, для перетворення аудіоконтенту на ефектний просторовий звук, що робить кожну поїздку захопливою подією.
  • MetaWare покращує досвід водіння, використовуючи технології доповненої та змішаної реальності для надання корисної інформації на різних дисплеях, від AR HUD до кластерів і центральних панелей. MetaWare підтримує процедурну генерацію реалістичних 3D-середовищ, перетворюючи стандартні двомірні картографічні дані в динамічні, захватні візуальні ефекти. Ця функція допомагає водіям краще розуміти інформацію вдосконаленої системи допомоги водію ADAS і навігаційної системи автомобіля, забезпечуючи більш зручне та інтуїтивно зрозуміле водіння.
  • VisionWare — це платформа штучного інтелекту та вдосконаленої системи допомоги водію, яка аналізує його поведінку та пасажирів за допомогою сучасної системи моніторингу, що використовує алгоритм штучного інтелекту, програмне забезпечення, електронний блок управління та камеру. VisionWare містить системи контролю за водієм, щоб запобігти відволіканню й небезпеці, які можуть виникнути під час водіння. Вона також має систему спостереження за салоном, яка аналізує стан усіх пасажирів, визначаючи використання пасків безпеки, жести рук, поведінкові моделі та присутність дітей, щоб забезпечити новий рівень сервісу для користувачів.
  • BaseWare — «кістяк» автомобіля, пропонує комплексний набір багатофункціональних програмних модулів для збагачення наявних автомобільних операційних систем OEM і допомоги у створенні нових платформ. Розроблене для підтримки основного життєвого циклу автомобіля, програмне забезпечення BaseWare здійснює надійне управління в режимі реального часу та спрощує абстракцію та розробку сервісів. Прикладом включених компонентів є Mixed Critical Orchestrator, який підтримує керування виконанням сервісів як на пристрої, так і в хмарі, дотримуючись при цьому суворих галузевих вимог безпеки.
  • OpsWare — центральна операційна платформа, призначена для покращення співпраці між розробниками програмного забезпечення. Ця платформа забезпечує налагоджену взаємодію між командами в різних країнах протягом усього процесу розробки програмного забезпечення, від проєктування до реалізації. Окрім сприяння співпраці, OpsWare надає пріоритет надійному управлінню кібербезпекою, здійснюючи комплексну підтримку для довгострокового обслуговування. Кібербезпека як послуга від LG пропонує постійний моніторинг і глибокий аналіз ризиків кібербезпеки, щоб гарантувати, що програмне забезпечення транспортних засобів залишається захищеним від нових загроз. Завдяки своїм різноманітним можливостям OpsWare допомагає виробникам комплектного обладнання підтримувати високий рівень безпеки та підвищувати ефективність управління життєвим циклом програмного забезпечення.
Це цікаво:   LG запускає на Таймс-сквер кампанію спрямовану на привернення уваги до вразливих і зникомих видів тварин

LG AlphaWare розширює портфоліо найсучасніших автомобільних рішень LG і підтримує подальшу трансформацію компанії в компанію Smart Life Solutions. Добре відомий провідний бренд побутової техніки LG продовжує свою експансію в секторі мобільності, щоб об’єднати й збагатити клієнтський досвід і простір більш змістовними способами.

«Завдяки AlphaWare ми зробимо користування автомобілем в епоху SDV більш безпечним і приємним, — сказав Еун Сок Хюн, директор компанії LG Vehicle component Solutions. — SDV є зміною не лише в технології, але й у всій екосистемі виробництва, користування та володіння транспортними засобами. Завдяки впровадженню нашого передового програмного забезпечення для транспортних засобів LG є лідером у сфері інновацій і розробок в автомобільному секторі».

Для отримання додаткової інформації про автомобільні рішення LG та програмне забезпечення LG AlphaWare відвідайте www.LG.com/global/mobility.


Новини IT » Технології » LG реалізує концепцію життєвого простору на колесах з LG AlphaWare для SDV

Опубліковано


Останні новини IT: